Astrologija

Horoskop za četrtek, 12. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
12. 5. 2022, 05.34
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL ZADOVOLJSTVA vas odpre za doživljanje življenja, mimogrede pa se vam lahko zgodi da vas zapelje v pretiravanja. Ovni, pustite druge in čeprav točno vidite rešitve za njih, ohranite svoje dobre občutke pri sebi. Levom bo okolica poskušala zamajati temelje in vam angel pomaga vzdržati zunanji pritisk, predvsem v službi. Strelci, ko ga zaznate v sebi, ohranite pozornost na sebi in svojem užitku, da okolica ne izvabi iz vas več kot bi si želeli.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL DOBRIH ODNOSOV vam v tem obdobju pomaga vzdrževati stanje, da se ne zapletate po nepotrebnem v konflikte ampak ostanete pri sebi in pogledate vase, kaj je potrebno. Ovne vodi v sprostitev jeze, da najdete v sebi moč sodelovanja. Device z njegovo pomočjo najdete sprostitev in se pravi čas umaknete iz ključnih situacij. Kozorogi, tudi vi se boste lažje umaknili od drugih, da od daleč pogledate svoje življenje.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL OSVOBAJANJA prinese zračnost v vaš energijski prostor in fizično telo. Opazujte, kako fizično telo odlaga balast in se okrog vas širi nekaj novega. Dvojčki, izognite se lenobi, vaš čas je napočil, čas za odlične spremembe. Tehtnicam prišepne, da ne rabijo spraznit bančnega računa, dovolj je, da zadihajo po svoje tam, kje jim srce zapoje. Vodnarjem pomaga spustiti stara čustva, da ne vlečete nepotrebne prtljage.

Vodna znamenja: Riba, Rak, Škorpijon
ANGEL LJUBEZNI ne more mimo vaših vrat. Začutite mehkobo in toploto, ki vdreta v vaš osebni prostor in si zaželite, da ostane z vami večno. Ribe se čisto preprosto prepustite dogajanju, saj točno veste, kam želite. Rakom pomaga da ne odtavate čisto po svoje ampak se vendarle prepustite tej energiji iz večnosti, po kateri itak hrepenite. Škorpijoni, Angel Ljubezni je danes vaš spremljevalec – mu boste odprli srce in dovolili da se skozi vas dotakne ostalih?