Astronapoved

Horoskop za soboto, 14. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
14. 5. 2022, 06.36
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL JASNOSTI vam pomaga v situacijah, ko ne zmorete ali ne znate zaupati svoji intuiciji do potrebnih odgovorov. Ovni, ni potrebno čakati, da čas pokaže resnico, pokažite angelu svoje dvome. Levi, naj vam angel pomaga pri korakih naprej, pa čeprav bodo koraki majhni in previdni. Dovolite si pomoč pri izpeljavi načrta. Strelci, če se danes zaljubite, bo angel delno pomagal da ohranite čiste misli in trezno glavo.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL NOTRANJEGA MIRU vas vabi v doživljanje sebe in sveta okrog sebe na drugačen način. Bikom pomaga sprostiti nestrpnost in nemir in v domačih odnosih uporabit pravo besedo in ton. Device umiri, da ne sprejemate ravno sedaj kakšnih pomembnejših odločitev – zaznavajte sprostitev napetosti v popku. Kozoroge usmeri vase in ne iščete več pomoči zunaj. Čutite, kako se notranjost umiri in vas prevzame milina.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL VARUH točno ve, kaj potrebujete in vas skuša odvrnit od zadev, ki so za vas neprimerne ali celo škodljive. Dvojčki, a res potrebujete slabe izkušnje ali je čas, da prisluhnete najlepši in najhitrejši podporo, ki jo imate? Tehtnicam še vedno prišepetava, da lahko imate denar na svojem računu in ga ni treba takoj razdelit okrog. Vodnarjem pa pomaga da se nehate oklepati čustev, kot da so najlepša ograja in ne le bergla iz preteklosti.

Vodna znamenja: Riba, Rak, Škorpijon
ANGEL POMOČI je z vami na vseh nivoji – ko rabite novo idejo, pokazati čustva ali predstaviti nov projekt. Kot tih, vdan pomočnik iz ozadja sodeluje z Ribami ne glede na to, kaj si boste želele. Rakom pomaga stopiti ven iz tistih reakcij, ki odmikajo stranke od vas. Kaj če nehate tako zelo vztrajat pri svojem? Škorpijoni ste deležni sprostitve in spoznanj, kako izboljšati svoje finančno in materialno stanje. Kaj si še želite? Povejte mu.