Za lepši svet

Pogumno v prebujenje in k svojim koreninam

Sonči Nered Čebašek
14. 5. 2022, 18.11
Posodobljeno: 14. 5. 2022, 18.14
Deli članek:

Naporni in hkrati zanimivi časi, v katerih smo se znašli, porajajo pri ljudeh odprtih in toplih src izjemne ideje za dobrobit ljudi, narave, domovine, univerzuma …

Piaxabay
Ob Potovanju h koreninam bo potekalo Prebujanje starodavnih moči.

Dve dobromisleči in dobrodelujoči srčni ženski Sarabraj in Polona Schmitzberger sta že dve izmed njih.

V soju različnih globalnih pritiskov in seveda na njunih dolgoletnih izkušnjah z delom z energijami sta za pomlad 2022 pripravili program Prebujanje starodavnih moči Slovenije – Potovanje h koreninam, ki nas na stežaj odpira ter daje naši domovini svoj vibracijski glas in odtis.

»Prepogosto se dogaja, da vdirajo v naše polje poplave tujih ezoteričnih znanj s pomočjo močnega marketinga in pritiskajo v naše ranljive dele množice informacij, ki morda niso v poravnavi z našo kolektivno dušo. To v resnici slabo poznamo in se v vibracijskem smislu z njo premalo ukvarjamo, saj smo ponotranjili misel, da je tuje boljše kot domače. A dejstvo ostaja, da ima naša rodna gruda nezamisljive potenciale, o katerih se v poplavi informacij iz zunanjega okolja težje sliši,« nas na doto, ki jo nosimo v našem celičnem zapisu, opozori Sarabraj.

Sarabraj nam opiše tudi njuno čutenje jezika: »Slovenščina v sebi nosi izjemno vibracijsko lepoto. In kako nepotvorjena je v svoji nedolžnosti. Ni le jezik. Je splet informacij, ki plešejo eno v dihu z našo naravo. Poslušajte na primer naše krasne šumnike. Za tujce sicer niso tako lahki (smeh), a ko jim dobro prisluhneš lahko v njih slišiš naš veter, kako boža vršace ali poje gozdu. V njih slišiš žuborenje vode in vso očiščevalno energijo, ki nam jo tako podarjajo.«

»Danes smo se tako neverjetno v umu zapleti v različnih konceptih, idejah, kaj je prav in kaj ni, da prihaja do resnega prenajedanja z energijo besed. Pri svoje delu opažam zanimivo preobrazbo, in sicer da se v enem delu svojega ustvarjanja umikam v svet, v katerem ustvarjam s povsem neznanimi zvoki, ki jih rojeva moje odprto srce in ki so kot globoke kozmične uspavanke, ki bodrijo dušo, da se odpre ljubezni in negujejo rane, da se pozdravijo,« doda Sarabraj.

Z globoko in gorečo vero nam avtorici prebujenja slikovito predstavita, kako se naša prelepa Slovenija v teh posebnih časih osvobaja svojih okov, kako njene prvinske moči želijo priti na površje, njeni neopisljivo visoki potenciali želijo biti izraženi, njeno zeleno srce želi bíti močneje.

»In skupaj s Slovenijo vstajamo tudi njeni ljudje. V nas se prebujajo starodavne moči, znanja, vedenja, prebujajo se naša svetlobna telesa, naše duhovne moči. Želimo si svobode, želimo si živosti, želimo si ustvarjati. Ustvariti si želimo nov, lepši svet, prijazen do ljudi, narave, živali, do telesa in duha, do duše in srca. Svet, v katerem bo veselje živeti,« z nami deli Polona.
»Odhajamo na potovanje, na katerem bomo prebujali starodavne moči, osvobajali telo in glas, širili zavest, aktivirali celični in dušni spomin ter naše individualne in kolektivne zdraviteljske moči. Potovali bomo skozi portale časa in prostora, povezovali srca skozi pesem, stik, dotik ter ustvarjali prostor ljubezni, povezanosti in topline. Potovali bomo po mestih, ki so pripravljena na preskok v zavesti, po krajih, ki varujejo najbolj prvinsko zgodovino, po pokrajinah, ki žarijo najbolj čisto svetlobo. Pomembno bo. Prebojno bo. Za nas in za našo Slovenijo. Naša moč se skriva v povezovanju, odprtih srcih, skupni nameri, ki nas vodi v lepši, boljši svet. Zato vabljeni v družbo Svetlobnic, ki bomo z vami delile luč, vam predale ključe novega v vas, nas popeljale v nov čas,« nas Sarabraj povabi na junijske dogodke, na katerih bomo ustvarjali čarobne energije za dobro celotne dežele in ki jih obe opisujeta kot umetnost zdravljenja v nastajanju. Živo slikarsko platno, na katerega se slikajo zdravilni žarki svetlobe, ki so s svojo močjo že novo, po katerem vsi tako zelo hrepenimo.
»Novo je že tukaj. In me ga utelešamo in tudi tako delimo naprej. Tako da le pogumno naprej po poti svojosti in moči, ki bije v nas,« za konec povabi v notranji svet neskončnih potencialov Sarabraj.

PRIJAZNO POVABILO

»Vabljeni v družbo Svetlobnic, ki bomo z vami delile luč, vam predale ključe novega v vas, nas popeljale v nov čas,« poleg Sarabraj in Polone vabijo še njune gostje, energijske strokovnjakinje in zdravilke Nataša Benedejčič, Andreja Cepuš, Maja Kenda ter Ružica Šket, ki na Potovanje h koreninam vabijo od konca maja do sredine junija v sedem mest po Sloveniji. Skupaj vam kličejo: »Pridi in prispevaj svojo avtentično iskro, ki bo pomagala ustvarjati spremembe v naši individualni zavesti in ki bi zadonela po kolektivnem nezavednem. Pridi v družbo ljudi, ki te bodo brezpogojno sprejeli v tvoji ranljivosti in moči, ki jo morda še skrivaš.«

Za več informacij, kako izkoristiti priložnost, da zaplešemo v energijah milosti, miline, strasti in prisotnosti, kliknite TUKAJ!

SPOZNAJTE GOSTITELJICI

Polona Krevatin
Tjaši Artnik Knibbe - Sarabraj

Sarabraj - tjaši Artnik Knibbe deluje kot zdravilka, ustanoviteljica Joge Miline (Grace Yoga) in avtorica knjige Ranljiva. Svoje delo deli v Sloveniji in na Nizozemskem, kjer živi. Je strastna zagovornica živosti in avtentične povezave s srcem. Svoje delo deli z unikatnim prepletom vaj iz kundalini joge, diha, zdravilnih meditacij in kristalnega zdravilnega petja.

oa
Polona Smitzberger

Polona Smitzberher pa je povezovalka fizičnega in duhovnega sveta, ki starodavna in mistična znanja prepleta s sodobnimi učenji ter jih naredi uporabna za vsakogar. Posameznike vodi skozi proces osebne evolucije, s skupinami pa izvaja aktivacijske svetlobne meditacije ter zdravilne in iniciacijske obrede, s katerimi prebuja celični in dušni spomin.