Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 1. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
1. 5. 2022, 07.18
Deli članek:

Kakšen pa je horoskop za prvi maj? Preverite.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL KOMUNIKACIJE vas ne bo spustil, prinaša vam podporo da izrazite svoje potrebe jasno in glasno. Ovnom bo skozi izražanje pomagal odkriti, kaj vam je zares pomembno. Levi ste pripravljeni na rešitve in pogovori vas bodo osrečili. Strelci pa boste danes malce v zraku in boste izrazili samo pozitivne stvari – bliža se Amor in njegove puščice so že pripravljene za vas. Čutite, kako dobro je biti iskren s sabo.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL OPTIMIZMA prinaša lahkotnost v vaš dan in pomaga na zadeve pogledati z druge perspektive. Biki se mu zlahka prepustite in v vaši družbi bodo danes vsi uživali. Device si z njegovo pomočjo pomagate do svojega zdravja, vsaka ideja vam bo odlična. Kozorogi, pazite se njegovega vpliva, če imate danes opraviti s financami, Hitro vas bo potegnil v pretiravanje in s tem povezane izgube - zato nujno usmerite pozornost drugam.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL ZADOVOLJSTVA vas krepi v odličnem počutju, zato si nujno vzemite čas zanj. Opazujte kaj ali kdo zbudi najboljše v vas. Dvojčki, vaša kreativnost je nalezljiva in skozi njo se danes najlažje odprete angelu. Tehtnice prebudi v odlično jutro, metuljčki v trebuhu pa nakazujejo da se bo dan nadaljeval na vaš najlepši način. Vodnarjem omogoči, da sami določite kaj in kako naprej, predvsem pa, da to naredite s fokusom na dobro materialno življenje. Koliko Obilja si želite?

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL JASNOSTI pomaga ohraniti trezno glavo v vseh situacijah dneva. Ribam pokaže, kako se pozitivno organizirati, da se rešite finančnih in materialnih težav. Rakom pomaga ohraniti jasno glavo in da se lažje izognete odvisniškim substancam – alkohol danes ne bo rešitev. Škorpijoni, življenje vas danes vabi v družbo in angel vam pomaga videti sebe med ljudmi na nov način in prepoznati vrednost druženja v drugačni luči.