Astronapoved

Horoskop za petek, 29. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
29. 4. 2022, 05.32
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL PREDANOSTI vas vabi v svoj krog nežnih energij, kjer vam pokaže užitek bivanja. Ovni, prepoznajte kako zelo se predate sebi, da lahko sprostite potrebo, da bi vam drugi priznali kako dobri ste. Levom pomaga razreševati v odnosih s prijatelji in znanci preko pogovorov stare zanke in s svojo željo urediti vse prav boste nekomu trn v peti. Strelci, vas danes vodi v nekaj, s čimer najbolj razveselite sebe in prijatelje okrog sebe. A bo zabava?

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL NEGOVANJA telesa vas aktivira v vse tisto, kar vašemu telesu koristi. Biki se predate nežnostim v dvoje in prej dosti časa preživite v kopalnici. Device, lotite se stvari eno za drugo, da odnesete od vsega tisto najbolje. Meditirajte danes. Kozorogom pomaga do dobrega stika s svojim telesom in ker svoje težave že poznate, dovolite telesu čutiti dotik. Privoščite si masažo, ki vas globinsko reši napetosti.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL KREATIVNOSTI zaznamuje vaš dan s potrebo narediti dobro sebi in drugim. Dvojčkom prinaša spoznanje, da je sedaj pravi čas za ustvarjanje vsega, kar ste si želeli. Opazujte ideje, ki prihajajo. Tehtnicam pomaga skozi čutenje odpirati prave poti in energije in lahko se vam vse postavi na glavo. Vodnarjem pomaga iskati rešitev iz lahkotnejših energij in četudi doživljate napetosti, pobrskajte v svoji globini in opazujte, kaj se skozi vas želi realizirati.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL LJUBEZNI do sebe umakne napetosti, nastale ob brezglavem sledenju rutini zunanjega življenja in vas odpira v novo dimenzijo življenja. Ribe se z njegovo podporo odprete odličnemu razumevanju z bližnjimi in v sosedstvu in morda se vam danes porodi želja po organiziranju zabave. Rakom pomaga do pravih odločitev, ko je potrebno zaščititi sebe in se odločati o potovanju. Škorpijonom pripelje nov posel, novo sodelovanje, na novih temeljih.