Astronapoved

Horoskop za četrtek, 28. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
28. 4. 2022, 05.38
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL SPROSTITVE mehča napetosti, ki ste si jih pridelali v odnosih. Opazujte, kje vas tišči in kako zelo se mu lahko predate? Ovnom pomaga poglobiti vaše moči in sprostiti čustva. Levom pomaga pri mehčanju napetosti zaradi bližajočega se mrka, kar privede do nenadnih sprememb v razpoloženju. Strelci njegovo prisotnost izkoristite za tisto, kar najraje počnete – druženje bo tokrat bolj v družinskem krogu ali s sosedi.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL GIBANJA vam pomaga porabiti viške energije in sprostiti napetosti. Bikom pomaga da se osredotočite nase in se nehate ukvarjate s posli drugih. Device spodbudi, da se tako odmaknete od stresnih situacij in skozi dihanje poskrbite za svoje dobro zdravje. Kozorogi, vam pomaga do nujne sprostitve. Vzemite si čas za jogo, sprehode v naravi, tek ali kaj bolj aktivnega in skozi gibanje doživljajte svet čisto drugače.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL POGOVORA pomaga povezati niti, ki ste jih izgubili in postaviti zadeve počasi na pravo mesto. Dvojčki imate odlično priložnost, da z njegovo pomočjo uredite vse. Tehtnice ga boste malo manj upoštevale, popolnoma ste predane čutenju in vam pogovori ne prinesejo običajnih rezultatov, vsekakor pa vas angel vabi v globine doživljanja z ljubljeno osebo. Vodnarjem pomaga, da se v tem obdobju vsaj malo osredotočite na materialno stanje in kolikor je možno ostanete pri sebi.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL SODELOVANJA vas vabi da odprete svoja vrata in vidite, da na poti niste nikoli sami. Sprejmite moč, ki se vam ponuja. Ribe vabi k odzivnosti, vabila iz okolice danes prihajajo na naš naslov. Rakom pomaga, da prisluhnete svojim bližnjim, kar si želijo že dolgo izraziti in poglobite svoje dobre odnose. Škorpijoni, vam bo danes sodelovanje v užitek in na koncu se pokaže večji uspeh tudi v obliki materialnega sodelovanja.