Astronapoved

Horoskop za torek, 26. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
26. 4. 2022, 07.12
Posodobljeno: 26. 4. 2022, 23.15
Deli članek:

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL SPREMINJANJA se vas dotakne na mehak način, z ljubeznijo. Ovni boste želeli aktivno sodelovat, a se vse zgodi spontano, brez vmešavanja uma. Leve ujame v odličnem razpoloženju, ki okrepi sprejemanje novosti skozi kreativno žilico. Strelcem prinaša srečne okoliščine, se boste pa lotili dogovorov, ki ste jih odlašali. Tokrat bo šlo z lahkoto, samo ovni boste dojeli, da ne rabite vsega naredit vedno sami.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL DINAMIČNOSTI obeta veliko dogajanja in akcije. Bikom odpre kreativnost ki jo boste uporabili najbolj v službi in v sodelovanju z otroki. Device se boste lažje lotevale razmisleka in odprle um za nove ideje in komunikacijo. Kozorogi, angel vam prinaša potrebo po dogajanju in spreminjanju, a je dobro da energijo usmerite stran od financ in se ne lotevate zapravljanja. Izkoristite podporo za delo, ki ste se ga že dlje izogibali.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL POZORNOSTI nase vas malce odmakne okolice in ponudi priložnost spoznati svoje globine in umakniti moteče vplive okolice. Dvojčki se potopite v svoj način komunikacije in razmišljanja – dobro počutje vam bo vodilo vaše poti. Tehtnice uči predaje toku življenja, ki ga narekujejo prijatelji in družba, vaša čustva bodo nezanesljiva. Vodnarji se soočite s svojimi dvomi vase in v svojo kreativnost – zavedanje sebe se poglobi.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL SREČE skozi vas deluje na vse okrog vas in odlična priložnost je danes, da spontano sodelujete v okolici. Ribe, njegova energija in delovanje vas čisto prežame in ustvari prav potrebo, da delite srečo. Saj veste, kar deliš, to raste. Raki, angel vam pomaga odpreti vašo kreativnost in ideje bodo deževale. Škorpijoni, v tem stanju boste z lahkoto urejali materialne zadeve in naredili dobre temelje za prenovo vsega.