Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 25. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
25. 4. 2022, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite zvezdam in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL PREDANOSTI vas poveže z notranjo močjo in pomaga dosegati cilje. Pri ovnih bo sodelovanje osebne narave, saj prinaša spremembe v bližnje odnose. Pomaga vam ceniti naklonjenost in podariti pozornost svojim ljubim. Levom pomaga na polno v tok življenja in redno vsakdanje delo vključiti praktična nova spoznanja. Strelci, tudi vas poskuša usmeriti v vaše poslanstvo, čeprav nihate med predanostjo sebi in nekom drugim.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL DOBRE PRESOJE je preudarna energija, ki si jo danes privoščite da vam pomaga predvideti morebitne zaplete. Bikom pomaga presoditi katere ideje so dobre in prepoznati, kaj je še potrebno pred njihovo realizacijo. Devicam okrepi realizacijo tekočih zadev in projektov in pospeši akcijo. Na kozoroge ima danes manj vpliva, vseeno pa pomaga pogledati na svoje življenje z drugega zornega kota in prepoznati dobro pot.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL SREČE vznikne v trenutku, ko potrebujete malo več občutka, da niste sami in da ste na dobri poti. Dvojčkom pomaga biti in ostati v danem trenutku, tukaj in zdaj, umiri vaše misli in notranji nemir. Tehtnice ga začutite v srcu, kjer se ne umakne tudi največji žalosti, pomaga vam uživati trenutke in jih raztegne v večnost. Vodnarjem bo danes kompas, da ste na pravi poti – opazujte kdo in kje v vas aktivira njegovo prisotnost.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL USODE vam danes poklanja darila, ki jih lahko sprejmete na najnežnejši način. Rakom to najlažje uspe, če se popolnoma odpoveste dramatičnosti in zaplavate v sproščen tok življenja. Škorpijoni si dovolite sprejet njegova darila in pri tem upoštevajte, da ste veliko več kot si mislite. Ribe, sprejmete na svoj, malce mističen način, ampak bo danes vse bolj preprosto kot ste navajeni iz preteklosti.