Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 24. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
24. 4. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL PREVIDNOSTI morda res malo upočasni vaš ritem, hkrati pa poglobi zaznavanje in delovanje na boljših temeljih. Ovne doleti njegov vpliv ponovno v odnosih – ne boste več planili na »prvo žogo« ampak ravnali bolj preudarno. Leve usmeri v več gibanja, predvsem pa v bivanje v naravi, kjer imate več priložnosti za razmislek. Strelcem pomaga v odnosih, da ne pride do večjih flirtanj in posledično težav ampak se pravočasno umaknete iz vročih situacij.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL KOMUNIKACIJE sprosti stare pomisleke in zavore in omogoči da skozi vas steče reka življenja. Bikom pomaga skomunicirati svoje ideje za posel s tistimi, ki bi jih imeli radi zraven pri uresničevanju. Device sprejmite njegovo podporo v iskanju finančnih virov za realizacijo večjih projektov. Kozorogi, pri vas ima vlogo aktivatorja, saj z njegovo pomočjo preidete iz vloge opazovalca v vlogo glavnega akterja svojega življenja.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL AKCIJE ustvarja delovni nemir v vas dokler ne naredite korak naprej. Pozorno se odločajte, kam usmerite njegovo moč. Dvojčkom onemogoči, da bi se pri tem ozirali kakorkoli nazaj, v preteklost. Tehtnice podpre v iskanju dobrih mest v naravi, za sprostitev in sprejemanje energij regeneracije. Vodnarji ne boste posebej zaznali njegove podpore, saj ste tako močno v dogajanju, se pa previdno odločajte za naslednji korak.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL LJUBEZNI pomaga da ne zgubljate časa z besedami in stvarmi, ki so na koncu koncev popolnoma nepomembne. Raki, dovolite da se vas dotakne povsod, kjer potrebujete celjenje starih ran. Škorpijoni se ne delajte, da ga ne opazite, tokrat vas njegova mehkoba in moč prevzameta tako ali drugače. Ribe, v vas že gori ljubezen do sebe, se pa danes obetajo novosti v odnosih navzven. Ali je simpatija že z vami?