Astronapoved

Horoskop za soboto, 23. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
23. 4. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite zvezdam in preverite angelski horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL SPOZNANJ je ta teden aktiven v vaši družbi, izboljšanje življenja je neizogibno. Ovnom prinaša v končni fazi sprostitev, konec napetega obdobja pretvarjanja in kaj je za dobre odnose pomembno. Levom pomaga do preudarnosti in večje sistematičnosti ter posledično odličnih rezultatov. Strelci sprejmete vse potrebno za okrepitev notranje moči, da boste še bolje sodelovali s svojim življenjem in Usodo.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL SODELOVANJA ne glede na vse navidezne ovire pomaga prepoznati, da nikoli niste zares sami. Bike vodi v delitev idej, še preden so natančno izdelane. Nič hudega, več glav več ve. Devicam pomaga najti način, kako v realizacijo vključiti osebe na smiseln in učinkovit način. Kozorogom pomaga pokazati notranjo moč in samozavest da si prislužite mesto, ki ste si ga želeli. Čas je, da uresničite staro željo.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL VZTRAJNOSTI je kot vas v celoti podpre na način, da se preprosto ne morete ustavit v uresničevanju trenutnih ciljev. Dvojčki ne popuščate glede sodelovanja in ustvarjanja novih načinov povezovanja z ljudmi. Tehtnice vodi v spoznavanje globin svojega srca, kjer se srečate z manj prijetnimi čustvi. Tudi vodnarji se mu ne morete upreti, saj je trenutno sprememba vaša dnevna spremljevalka.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje pri osvoboditvi teže z ramen, z želodca in ledij. Vzemite si nekaj minut in z zaprtimi očmi zadihajte v celo telo. Rakom pomaga da na bližnje pogledate skozi mehkobo svojega srca – brez nepotrebnih besed in drame naredite vse potrebno. Škorpijoni z njegovo podporo lažje stopite na pot aktivnega spreminjanja na bolj pozitivno plat. Ribe, vas še globlje popelje v novosti po svoje in prepusti Ljubezni.