Astronapoved

Horoskop za petek, 22. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
22. 4. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL TRANSFORMACIJE vas počasi a vztrajno vodi k sebi, k osebnim spoznanjem, ki vas vodijo v osvoboditev starih kletk. Ovni opazite, kako zelo samoumevno so se vam zdeli domači in v vas se gradi nov način doživljanja sebe in drugih. Levi se srečate danes z nekaj več upora pri sodelavcih, a vam angel pomaga vztrajati pri novostih. Strelci ste na poti do sproščenosti in večjega občutka naklonjenosti, kjerkoli se pojavite.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL AKCIJE stvari ne prepušča naključjem ampak s svojo neustavljivo energijo vodi do najboljših rezultatov. Bikom pomaga z odličnimi idejami rešiti marsikatero situacijo v službi in v zasebnem življenju. Device postavi v osredje delovnega procesa in lahko da boste danes prevzeli vodilno vlogo v projektih. Kozorogom odpre možnosti napredovanja, istočasno pa se lotevate vsega, kar je potrebno za ohranitev lastne moči.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL SPREMEMB se odpre kot svež veter v vaših idejah in mehča stare misli, odplavlja odvečna čustva. Dvojčki opazujte če sedaj vplivajo na vaš koncept sodelovanja – morda se boste samo bolj sprostili. Tehtnice angelova energija drži v stanju bonace – zatišja pred večjim dogajanjem. Odličen čas za meditacijo, jogo in sodelovanje z naravo. Vodnarje vodi angel naprej po poti in preostane vam samo predaja čudovitemu toku usode.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI je zadolžen za osvobajanje motilcev sedanjega trenutka – čustev, misli, prepričanj, ki vas držijo v nesrečnih okoliščinah. Rakom omogoči, da postanete hitrejši in učinkovitejši in si poleg dela mirno privoščite druženja. Škorpijonom pomaga ta stara bremena sprostiti da tudi fizično telo lažje zadiha in pridete do boljše kondicije. Ribe se brez starega balasta lažje prepustite Ljubezni in notranji sreči.