Astronapoved

Horoskop za sredo, 20. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
20. 4. 2022, 05.40
Deli članek:

Prisluhnite zvezdam in preverite angelski horoskop.

Profimedia

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL JASNOSTI prinaša svežino v vaše energije in doživljanje. Kot veter se neopazno ovijejo okrog misli in čutov. Ovni začnete prepoznavati, koga imate radi in kdo ima rad vas (vas spoznanja vržejo iz tira?). Levi potrebujete njegovo družbo, da prepoznate situacijo v vseh pogledih in si pridobite več časa zase. Strelce vodi danes do prepoznavanja vzrokov za nerealizirane cilje – vas zanimiva vabila še vedno premamijo?

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL MOČI danes v vas osredišči občutek zase in združi željo po uspehu in preprostost delovanja. Biki, čas je da zacvetite, saj vas dodatno podpre pri vsem tudi Sonce v vašem znamenju. Vse najboljše! Device, vas usmeri v realizacijo zanimivih projektov, pri tem se obeta tudi odlična pomoč od zunaj. Kozorogi, vas okrepi v vztrajnosti, odločnosti in pogumu, saj ni niti slučajno čas za predajo ampak za vztrajnost.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL ODGOVORNOSTI zgosti vaše energije in doživljanje življenja se spremeni. Dvojčki se nove podpore skoraj malo prestrašite, tolikšne resnosti niste pričakovali. Ampak zmorete narediti vse v smer vaših ciljev. Tehtnice ste v času, ko se vam uresničujejo vaše misli in želje, zato vam jih angel pomaga oblikovati na način, ki vam je ok. Vodnarjem pomaga sprejemati prave odločitve, iz pravih temeljev, da se ne prenaglite zaradi vpliva preteklosti.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Ribi

ANGEL ODLOČNOSTI vas dejansko pomiri, njegov vpliv gre naravnost skozi kaos, ki si ga ustvarite z neodločanjem. Rakom pomaga vztrajno in dobro opraviti obveznosti in delo, saj je jasno, da izogibanje ni rešitev. Škorpijone vodi do odločitev, povezani z vašim zdravjem. Gibanje vam ne uide. Do dobrega fizičnega zdravja pa vodi tudi Ribe – z veseljem se boste odzvali na povabila, povezana s tem.