Astronapoved

Horoskop za torek, 19. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
19. 4. 2022, 05.37
Deli članek:

Kaj vam napovedujejo zvezde? Preverite angelski horoskop.

Profimedia

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL SPOZNANJ odpira oči in vedenje za boljše življenje, četudi na prvi pogled kaže drugače. Ovnom prinaša ideje, kaj je na koncu v odnosih zares pomembno, ne glede na to, kdo in kaj ste. Levom pomaga razjasniti situacijo in zaključiti notranji nemir, povezan z odnosi. Strelce pomaga prepoznati in razumeti notranjo razdvojenost. Opazujte trenutke, ko vas njegova krila objamejo in se v vas zbudi tisti…«Ahaaaaa«.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL PODPORE je tisti, ki vas vsakega na svojem področju vodi v uresničevanje vaših ciljev in pomaga odstraniti ovire. Bike vodi do večje moči za ustvarjanje vsega, kar bo vaše srce želelo. Device lažje realizirate nenavadne rešitve in srečujete nova pomembna znanstva. Kozorogi greste danes lažje skozi preizkušnje, povezane z napredovanjem ali izobraževanjem. Tudi če bo potrebno potovanje, so angeli z vami.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL LJUBEZNI vas nežno drži v objemu. Dvojčke podpre v uresničevanju nenavadnih idej, kjer bo najprej zabava in šele potem vse ostalo. Pri tehtnicah bo zbujal hrepenenje po Duši Dvojčici ali simpatiji in željo po realizaciji odnosa z nekom. Tudi v Vodnarjih bodo čustva kipela. Ali se vas dotakne tako močno, da ste se pripravljeni odreči osebni svobodi? Predajte mu vsi skupaj svoje pomisleke, dovolite si čutiti njegovo živost, pristnost in moč mehkobe.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL AKCIJE pomaga držati notranje brbotanje, zaradi katerega ne boste mogli mirovati. Raki boste veliko lažje zaključevali službene obveznosti. Škorpijonom danes najlažje sprejmete njegovo podporo, saj vam pomaga slediti idejam in namigom, posebej če si želite večjih sprememb – selitev, nov dom, kariero, službo…Ribe, v vas bo angel prižigal strast in izogibanje tokrat ne bo rešitev. Previdno jo usmerite, da vas ne pogoltne požar.