Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 18. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
18. 4. 2022, 05.32
Deli članek:

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL NEGOVANJA vam danes pomaga spoznati svoje fizične in Dušne potrebe. Ovni si mirne duše privoščite čas za nego telesa in duha, čutite, kaj vam bolj paše. Leve morda bolj usmeri v meditacijo, da se vam razkrijejo želje za prihodnje življenje. Strelci si vzemite čas za razmislek, kam si želite vnaprej usmeriti svoj čas. Zaznavajte, katere dele ste v zadnjem času zanemarjali, pozabljali in dovolite, da danes pridejo na svoj račun.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL OPTIMIZMA danes pomaga gledati na življenje na večji, sproščen in pozitiven način. Kozorogi, čutite njegov objem in predajte mu vaš um, da vas naravna na pozitivno plat videnja dogodkov. Device ste deležne v naslednjih korakih življenja veliko večjega sodelovanja okolice, kot ste mislile. Bikov se optimizem danes oprime v druženjih doma, zato si povabite vse simpatije ali domače k sebi. Zaznavajte širino, zračnost in si dovolite vdihniti s polnimi pljuči.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL FIZIČNEGA TELESA vam pokaže, kje vaše telo potrebuje več pozornosti. V vaše življenje bo prinesel več gibanja in drugačne odnos do hrane. Dvojčki imate njegovo podporo za gibanje, saj vam telovadba pomaga sprejeti lepo podporo, ki ste jo dnevno deležni. Vodnarji in Tehtnice, čas je, da tudi telesu date prostor in pozornost. Angel vas danes vodi v boljši način hranjenja, odnos do hrane in optimalen ter za vas zadovoljiv način gibanja.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL KREATIVNOSTI danes vodi dejanja in akcijo, da se sprostite izpod oklepa preteklosti in nesmiselnega upora. Rake usmeri v ustvarjanje z rokami v naravi, da se lažje sprostijo. Škorpijoni, vam angel čudovito služi danes, saj nadaljujete uspešno delo od včeraj in angel danes nadgradi vse, kar ste začeli. Ribe imate podporo v odnosih, kjer se odprejo očarljive priložnosti in čisto konkretne situacije. Čas je za spremembe.