Astronapoved

Horoskop za soboto, 16. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
16. 4. 2022, 06.44
Deli članek:

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL HARMONIJE vas vodi skozi dan in ko prisluhnete njegovi mehki, božajoči naravi, začutite v sebi drugačen red. Ne dovolite da vas okolica danes od tega odvrne. Levi, če vas bodo bližnji bremenili, se v naravi ponovno povežite z angelom. Ovnom pomaga prepoznati, kdo od domačih se odziva na vaše današnje stanje saj samo tistemu lahko dajete v odnosu največ. Strelcem pomaga, da ne zapadete v nepomembno zvezo ampak opazujete, kako harmonija v vas zbuja zadovoljstvo in mir.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL SPROSTITVE vas spremlja v odnosih, Kozoroge predvsem v mislih in odnosu do sebe. Pomaga vam, da si nehate ustvarjati težave tam kjer jih ni, zato zaznavajte kje se vas danes dotakne angel. Biki ste podpore deležni v sodelovanju z domačimi, takoj ko spustite stare zamere. Devicam dobro dene pogovor, ob njem se odprejo vaši skriti talenti. Zaznavajte koliko teže odpada z vaših ramen, saj nikoli niste sami v svojih tegobah.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL POLNE LUNE posebno podporo prinaša Tehtnicam, da se odprete za dogajanje in sledite srcu. Dvojčkom prinaša prizemljitev in stik z realnostjo, zaznavajte, katero področje to najbolj potrebuje. Vodnarje usmeri v iskanje rešitev in razmislek, ni pa nujno, da se rezultati pokažejo. Pijte dovolj tekočine, da bo sprejemanje podpore tekoče, če pa se kje pojavijo bolečine ali močna čustva, se zaupajte kakšnemu dobremu terapevtu.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL ZAUPANJA vam pomaga ohranjat pozitivno smer življenja. Njegova mehka energija v vas zbudi predajanje toku življenja, ki je pri Rakih povezano s sprejemanjem vsega, tako kot je. Pri škorpijonih se angelova vloga opazi v odnosih. Dobre rešitve boste našli v pogovoru s tistimi, ki jim zaupate. Ribe, kako se vam zdi, če bi se odprli bolj nevsakdanji zvezi? Ali lahko Angela Zaupanja začutite do sebe? Do življenja?