Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 17. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
17. 4. 2022, 06.20
Deli članek:

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL SAMOSTI bo omogočil, da četudi preživljate dan v družbi, ostanete z globokim občutkom zase. Kaj je v vas, od česa ne morete več ubežati? Ovni, opazujte kako ste vedno pripravljeni nesebično pomagati in danes prepoznajte, kdo vas zares rabi. Levi, vzemite si podporo, da prepoznate kam si v življenju želite sedaj. Strelcem angel samosti danes nudi nov občutek zase in spoznanje, kako hitro zginete v kar eno zvezo, samo da se izognete sebi, svojim najlepšim energijam.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL PODPORE danes pride v vse situacije, kjer imate občutek, da ne gre naprej. Biki se odprete za naklonjenost bližnjih in sodelavcev, tudi od tistih, kjer tega niste pričakovali. Devicam v vse situacije prinaša ideje in novosti se odprejo še posebej glede ljubezni. Angel danes dobro poskrbi tudi za Kozoroge – da se odprete spoznanjem o sebi, o vašem načinu razmišljanja in sprejeti odločitev, kam boste usmerili svoje življenje.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL LJUBEZNI usmeri vaše delovanje in oplemeniti akcijo, karkoli se lotevate. Vodnarji boste lažje našli nekoga, ki mu zaupate, saj vam angel odpre del, kjer ste se v preteklosti najbolj zaprli. Dvojčki čutite hrbtenico in stopala, da angelova energija dobi nov prostor in večjo prizemljenost. Samske Tehtnice seveda poglobite svoj odnos s simpatijo ali pa se odpreti dogajanju. Sledite svojemu srcu, opazujte pa, kako vas Ljubezen spreminja.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam da čas, da ne reagirate v vsem takoj, ampak počakate da vplivi polne Lune gredo mimo. Raki, zadihajte v podporo, sprejmite in začutite, da se vse umiri v vas. Šele potem je čas za reakcijo. Škorpijonom pomaga vztrajat v kreativnosti, da se ne greste zraven iger okolice ampak svojo energijo usmerite smiselno. Ribe, stvari in zveze, ki se odpirajo, bodo lahko bolj začasne narave, zato se ne bremenite preveč s trenutnim dogajanjem. Nič ni usodno.