Astronapoved

Horoskop za petek, 15. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
15. 4. 2022, 05.28
Deli članek:

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL DOBREGA POČUTJA ima dovolj, ko vas vidi utrujene. Danes vam želi pokazat, kaj vas bremeni in kako spustiti. Ovnom pomaga sprostiti čustva okolice, ki si jih naložite nase, da pridete do energije za delo in življenje. Levom pokaže pomembnost rednega razgibavanja za vaše telo. Če še niste začeli, danes je odličen dan za to. Strelce angelova podpora zmehča, da se lažje odprete nasvetom bližnjih ali partnerja in uvidite, kako zaprete dotok svežine ko ste v občutku samozadovoljstva.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL PREDANOSTI v vas sprosti stara hotenja in želje, da se vključite v tok življenja. V bikih zbudi novo željo za sodelovanje v korist naravi ali v splošno dobro. Device podpora usmeri v prenovo in realizacijo stvari, ki ste jih že dlje časa načrtovale. Kozorogi, vaše misli so še vedno močne in če podporo uporabite za predajo svoji Svetlobni moči in se načrtno usmerite v dobro počutje, se izognete marsikateri težavi v službi ali poslu.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL REDA poskrbi, da se stvari lahko tekoče dogajajo in ne ustvarjate zastojev po nepotrebnem. Dvojčkom umakne stare mehanizme zaščite, zato začutite olajšanje ob novem stanju. Vodnarje vodi v jasne in sistematične rešitve in pri tem ne dopušča več čustvenih zmešnjav. Tehtnicam olajša domače življenje, vse skupaj namreč usmeri v iskanje najbolj praktičnih rešitev za vaše želje. Čutite, če vas notranje umiri in dovolite, da se vse zgodi v svojem času.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL MOČI vas danes čisto vsakega po svoje usmeri naprej. Rakom omogoči, da se najprej uprejo in pod uporništvom prepoznajo rano, da se usmerijo v dobro sodelovanje. Škorpijoni z novo in svežo energijo opravite svoje delo veliko bolje kot prej. Ribe danes angel usmeri v svojo strast, ljubezen do česarkoli ali kogarkoli. Angel Moči vas lahko prizemlji, daje občutek stabilnosti in širine. Čutite, kaj je tisto, kar potrebujete.