Astrologija

Horoskop za četrtek, 14. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
14. 4. 2022, 05.40
Deli članek:

Ko gre za horoskop angelske terapevtke Nataše, velja preveriti.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vas bo na svoj način aktiviral v doživljanje dneva. Ovnom vzbudi čustvenost in potrebo, narediti za vse dobro. Tudi leve spodbudi da za vse poskrbite. Strelce danes močneje poveže z bližnjimi in pomaga do idej ter rešitev za uspeh in srečo v delu. Opazujte, kaj boste danes z lahkoto opuščali in česa se lotite na novo. Dovolite, da vam odnose postavi na novo, če imate pa posebne skrbi, si zjutraj zapišite in list zvečer zažgite. Varno seveda.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL KOMUNIKACIJE oblikuje dan vsem, za odkrivanje novega in bolj v dobro življenje usmerjenega kreativnega delovanja. Biki podporo doživite skozi domače odnose, kjer boste preden začnete dobro sodelovati tudi izrazili svoje občutke, tudi krivdo. Device z njegovo podporo postanete v svojem okolju nosilec zanimivih debat, kozorogom pa pomaga odvzet moč temnim scenarijem v glavi. Zaznavajte svežino in zračnost okrog sebe.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL DAJANJA skozi vas deluje v različnih okoliščinah. Dvojčkom pomaga sprostiti notranji upor, da se predate odnosom takšnim kot so in iz tega najdete novo modrost. Vodnarji boste angela lažje sprejeli v srečanjih ena na ena, množičnost pa vas kar nekako zapre. Tehtnice, najlepše vam je ob dajanju, tokrat vas sreča doleti doma in vse bo steklo, kot ste si želeli. Čutite, kaj skozi vse vas angel želi predajat naprej in bodite tekoča reka.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL POZORNOSTI vas postavi v središče svojega življenja, kjer začutite svojo Bit. Rakom pomaga da nehate sebe videti kot žrtve vsega in dojamete, da ste si kot Duša izbrali svoje življenje. Škorpijonom pomaga, da se nehate obremenjevati z iskanjem univerzalnih rešitev za vso okolico. V Ribah zbudi srečo in privlak za Ljubezen. Opazite, kako zelo ste pogrešali pozornost in jo danes tudi sami naklonite sebi ali nekomu, za katerega čutite, da jo potrebuje.