Novost

Horoskop za torek, 12. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
12. 4. 2022, 05.32
Deli članek:

Prvič z vami. Predstavljamo vam horoskop, ki ga pripravlja angelska terapevtka in jasnovidka Nataša.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL AKCIJE vam danes ne pusti spati ali počivati. Ovne aktivira v domu, da naredite vse, kar prinese svobodo tudi družinskim članom. Levi lahko izkoristite priložnost in kljub temu, da si želite vse sami, usmerite energijo v sodelovanje z ostalimi. Strelce angelova podpora usmeri bolj v kreativnost in ukvarjanje z otroki. Čutite energijo, ki vas dvigne, dela nemirne in jo dobro usmerite, naredite si dober in čist dom pred veliko nočjo.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL RAZMIŠLJANJA vas danes umika od konkretnih akcij in odpre polje možnosti, kjer si vsak najde potrebno zase. Biki najdete danes praktične rešitve, lotite se razmisleka o ključnih skrbeh. Device imate možnost najti način uživanja življenja, s čimer preprosto razveselite bližnje. Pomembno vlogo ima angel pri kozorogih, saj vas dobro usmeri v iskanje rešitev, da ne dajete več moči svojim strahovom in temnim mislim.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL SPREJEMANJA prinaša odprtost za novosti. Dvojčki se pripravite na velikonočne praznike z užitkom in uživajte v dogajanju. Vodnarji, sprejemajte vse, kar vam vaš tok življenja odpira sedaj, četudi so odnosi malce vroči. Tehtnice, čutite notranjo umiritev in sprejemajte pomoč za vse, kar si želite imeti s sabo vsak dan in v vsaki situaciji. Čutite kje v telesu ste mehki za sprejemanje in kje vas angel mehča ter neguje in celi stare rane.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL HREPENENJA vam danes ne prinese ravno olajšanja, pokaže pa vam sliko o življenju, ki jo podzavestno gojite in je morda čas, da jo spustite. Rakom pokaže vašo neizmerno željo po dobrih odnosih. Škorpijone vodi v slab spanec, kar bližina polne Lune še podpre. Nasprotno, na Ribe ima pozitiven vpliv. Odpre vas za srečo in ustvarjanje. Vsem bo pomagal zaznavati, kje so vaše želje še realne in kje se srečate s svojimi starimi ranami.