Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 11. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
11. 4. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Pazljivo pri svojih materialnih ciljih, saj ste občutljivi bolj kot si mislite. Če boste iskreno prevzeli odgovornost za vse, se bo vse uredilo. Pospravite in uredite dom.  

Bik

Razmišljali boste o blagostanju. Karkoli boste želeli, se boste lahko dogovorili. Izkoristite dobre ideje, naučite se ceniti znanje in sposobnost organiziranja denarja.

Dvojčka 

Čutili boste svoj vpliv na druge in se želeli pokazati v najlepši luči. Ne pretiravajte, raje pravočasno izrazite svoje želje in boste hitro uredili vse v povezavi z denarjem.

Rak 

Ponosni boste nase, saj ste se dokazali z bolj nenavadnimi idejami. A dokler jih ne boste realizirali, se še ne hvalite okoli, saj se lahko nenadno spremenijo pogoji.

Lev 

Blesteli boste pri pomoči drugim, pa čeprav bi morali precej stvari urediti zase. Z ljubeznijo se boste počasi lotili svojih stvari, ki bodo hitro pokazale dobre rezultate.

Devica 

Ne hitite, če želite temeljne spremembe v financah. Pomembno je, da jasno izrazite želje ter se ne bojite sprememb. Dovolite si, da izražate samo vam pomembne stvari.

Tehtnica 

Ustvarjali boste red, predvsem navzven in boste vse bolj strogi do sebe. Vsi pa bodo opazili vašo vse bolj ljubečo naravo in vam pomagali pri vsem, kar si boste zaželeli.

Škorpijon 

Uspelo se vam bo izmuzniti okolici in prikriti prave želje. Pomembno bo, da ne zrušite sebe skozi lastne negativne misli in čustvena nihanja ter odmik od pomembnih stvari.

Strelec

Uspelo vam bo narediti dober vtis na vse, kjerkoli se boste pokazali. Uspešni boste rs pomočjo ljudi, s katerimi ste že bili povezani. Ne bo vam jasno, zakaj se takoj mudi.

Kozorog

Prijateljstvo vam bo pomembno, a ne boste mogli sprejeti njihove podpore. Vedite, da je dovolj, da ste pripravljeni na novo začeti stvari in ne več samo čakati na druge.

Vodnar

Velik vpliv boste imeli na druge. Želeli boste postaviti vse na novo. Pri tem boste dosegli nekaj, kar vam bo na dolgi rok žal in boste želeli nazaj stare spremembe.

Ribi

Skriti strahovi vas bodo odmikali od lastne moči, zato se boste težje odločali za sodelovanje. Stari prijatelji vas bodo pomirili in vam bodo pomagali vse to urediti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja