Igralec Matej Zemljič

Prijateljici iz otroštva je bil poročna priča

D. D./revija Lady
12. 4. 2022, 05.44
Deli članek:

Že septembra ga bomo gledali v nadaljevanju družinske romantične komedije Gajin svet, kjer bomo v vlogi Iva videlči tudi Mateja Zemljiča.

osebni arhiv
Matej Zemljič da zelo veliko na prave prijatelje.

Filmska uspešnica iz leta 2018 Gajin svet bo septembra dobila svoje nadaljevanje. V družinski romantični komediji Gajin svet 2 se bo zdaj štirinajstletna Gaja (upodobila jo je Uma Štader), ki živi v ločeni družini, soočila z nevoščljivimi sošolci, doživela vdor v osebni profil na družbenem omrežju in spoznala, kaj pomeni pravo prijateljstvo. Za Mateja Zemljiča, ki se je ekipi pridružil v vlogi natakarja Iva in nečaka lastnika lokala, ki ga igra Bojan Emeršič, predstavljajo pravo prijateljstvo razumevanje, zaupanje in podpora.

»Pravi prijatelji so s tabo tudi takrat, ko ti v življenju ne gre, kakor bi si sam želel, obenem pa ti iskreno privoščijo uspeh in se takrat s tabo tudi poveselijo,« razkriva igralec, ki ima zelo dobro prijateljico še iz osnovne šole, lani pa je bil celo njena poročna priča. Za prijatelje mu sicer nikoli ni odveč narediti kakršne koli usluge ali jim pomagati. Nasprotno, to naredi rad in z veseljem.