Doma najraje v trenirki

Nina Donelli praznovala zaroko in rojstni dan hkrati!

Eva Jandl
11. 4. 2022, 20.48
Deli članek:

Štajerska glasbenica Nina Donelli je izdala, s katero pesmijo se podaja na CMC festival v Vodicah. Sodeluje z vrhunskimi glasbeniki, takšna je tudi ekipa, ki skrbi za njen brezhibni videz. Kako je bilo na praznovanju 24. rojstnega dne, ko se je tudi zaročila z Jurijem, in kateri šport jo trenutno navdušuje?

Osebni arhiv
Nina Donelli s svojim filmskim zaročencem Jurijem.

Videospot za novo pesem Lude noći je nekaj posebnega: v njem ste se zaročili. Kako je bilo?

Meni je bilo že ozračje spota čarobno, že Bled je prelep. Tudi moram pohvaliti in se zahvaliti Bled Rose Hotelu, čudovit je! Glede zaroke pa, rekla bom, da je bilo zelo prijetno, najverjetneje zato, ker sva se z Jurijem, fantom, ki je v spotu, ujela.

Ste v resničnem življenju tudi zaljubljeni, imate fanta? Bi se poročili? Vam je to pomembno?

Trenutno nimam partnerja, vsak, ki me vpraša, mu rečem, da ko bo tisti ta pravi prišel, bom to že začutila. Meni sta pomembni energija in privlačnost med dvema osebama. Glede poroke pa ... Hm, pustimo se presenetiti.

Z novo pesmijo boste junija šli na veliki CMC festival v Vodice. Kolikokrat ste že bili na tem festivalu in ali nam lahko zaupate kakšno zabavno prigodo s tega festivala?

Tako je, že komaj čakam! Uh, mislim, da je zdaj že šesto leto zapored. Vsako leto je posebno. Prvo leto, ko sem nastopila, sem dobila nagrado za naj debitantko leta. Drugo ali celo tretje leto sem imela dan pred tem svoj koncert, potem sem eno leto »bežala« v dvoje pred fotografi, lansko leto pa je bilo zelo živahno, smo kar nekaj popili. (smeh)

Osebni arhiv
Za fotografiranje ima svoj »čudežni trio«, ki jo uredi, da je vedno v stilu.

Vaš Instagram je poln čudovitih fotografij, vaše obleke so zelo pohvaljene. Kdo skrbi za vaš videz, obleke in ličenje? Koliko ste vi vpeti v to? Vas moda zanima?

Oh, hvala lepa! Najprej naj povem, da sem najraje v udobni trenirki. (smeh) Obožujem pa, ko me moj čudežni trio uredi. Da sem vedno v stilu, poskrbi Jerneja P. Zhembrovskyy, ki točno ve, kaj imam rada na sebi. In to vedno zgleda več kot odlično, prav tako Kristijan (Kiki hair): ustvaril je že nešteto frizur in še vedno se najde v njegovi glavi kaj novega, drugačnega. Saj vsi vemo, da je največji mojster za frizure. Za konec pa je tukaj še moja Nives (Nives Čakš), ki skrbi, da je moj make up popoln. Letos sva začeli sodelovati in sva se noro dobro ujeli tudi v zasebnem življenju.

Pred časom ste mi povedali, da za postavo skrbite s treningom boksa. Še trenirate?

Trenutno ne treniram boksa, rada menjam športne dejavnosti, ko se malo naveličam. Zdaj sem začela igrati tenis, kolikor mi čas dopušča.

S gokardom ste se pred leti ukvarjali precej resno, tekmovali ste na državni ravni. Ste tudi to zamenjali za kaj drugega, kakšen drug dirkalni avto?

To pa je ena izmed mojih neuresničenih želja. Rada bi se usedla in peljala v avtomobilu za reli. Mogoče pa se to kdaj tudi zgodi.

Bližajo se volitve. Se jih udeležujete?

Seveda se bom udeležila volitev. Menim, da moramo mladi na volitve, s tem pokažemo skrb zase, za svojo prihodnost.

Osebni arhiv
Kadar ne nastopa, je rada v udobnih oblačilih.