Astronapoved

Horoskop za sredo, 13. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
13. 4. 2022, 05.36
Deli članek:

Sonce je v Ovnu, Luna je v Devici.

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Ognjena znamenja: oven, lev, strelec

ANGEL OSVOBAJANJA vam bo na različne načine pomagal, da naredite pri sebi in doma pogoje za nov red. Ovni, vam bo pomagal do novih norm za življenje, kjer lahko vsi bivate brez krivde in lažne morale. Leve danes osvobaja med delom. Ne čudite se potrebi, da čim več in čim hitreje vse opravite. Strelci dobite priložnost uresničiti svoje ideale in narediti nekaj najboljšega. Bodite v toku svoje reke življenja in spustite vsa stara sidra.

Zemeljska znamenja: bik, devica, kozorog

ANGEL PRAKTIČNOSTI danes odpre prostor dobremu življenju in devicam pomaga to narediti med sodelovanjem, kjer vi poskrbite za veselje. Občutek sproščenosti se odpre v vas. Biki, angel usmeri vaše misli in delovanje v ustvarjanje materialnih dobrin. Kozorogi, vam prinese spoznanje, kakšno moč in magnetni privlak imajo vaše misli. Da nehate privlačiti težave, vam angel odpira nov način pogleda na življenje.

Zračna znamenja: dvojček, tehtnica, vodnar

ANGEL ZBRANOSTI vam pomaga opraviti naloge, ki ste si jih zadali. Pri tem se dvojčkom danes ne bo nikamor mudilo, ne glede na to, koliko nalog vas čaka. Vodnarjem pomaga ohraniti osredotočenost na tem, kaj je treba narediti ali se pogovoriti, tehtnice pa boste pomoči deležne doma, da si ustvarite nove temelje na čustvenem nivoju. Zaznavajte užitek pri čemerkoli, kar počnete z njegovo podporo, in si ustvarite odličen dan.

Vodna znamenja: rak, škorpijon, riba
ANGEL REALNOSTI pomaga skozi vaše predstave o življenju izluščiti bistvo. Raki, vam pokaže, koliko časa imajo bližnji zares za vas in predvsem, zakaj ga več trenutno ne morejo imeti. Škorpijoni doživite njegovo podporo v tem, da prepoznate resnično pomembnost sebe v službi. Vprašanje je, ali se res ravno zdaj dogajajo tako pomembne stvari. Ribe boste preprosto sledile vsemu, kar si želite, in vas podpora ne premakne prav dosti. ******