Napoved

Horoskop za sredo, 27. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
27. 4. 2022, 06.58
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL DOBRE VOLJE vam oplemeniti dan in napolni baterije. Ovni, karkoli se vam dogaja, prepustite se in uživajte, sami danes nimate velikega vpliva na dogajanje. Levi, angel prinaša toliko podpore, da kljub nestrpnosti drugih ostajate v veselju doživljanja. Strelci danes sprejmite vabila za druženje in tudi potovanje, tudi vam bo veselje glavno vodilo dneva. Čutite kako vas zares prežame angel in kako nalezljiva je njegova energija, ko ste med ljudmi.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL PRIZEMLJENOSTI pomaga do uresničevanja dej in projektov. Bike usmeri bolj v prenovo doma in kreativno sodelovanje z otroki. Device boste z njegovo podporo lažje usmerjene nase in prepoznavale, kdo zares sploh ste. Jasno razmišljanje vam bo šlo dobro od rok. Tudi Kozorogi se ponovno usmerite vase in potopite v raziskovanje svojih temeljev. Opazujte, katere ideje n novosti bi radi v svojem življenju.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL PODPORE vam skozi obdobje sončevega mrka pomaga da sprejemate spremembe sproti. Zaznate ga lahko kot tok ali mehkobo, ki vas ovije. Dvojčke vodi v sprostitev, tudi krajše ali daljše potovanje. Tehtnice doživite in odprete svojo srčno kreativnost in nenadna ljubezenska srečanja. Vodnarjem omogoči odmik od okolice in občutek ujetosti in nerazumljenosti, kot bi postavil pregrado – hkrati pa popolno povezavo s sabo.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL ZAUPANJA VASE mehča in spreminja notranjo naravnavo in vas odpira samozavestno v delovanje navzven. Ribe danes prepoznate, da sprejemanje pomoči bližnjih je znak vaše moči in sprejemanja sebe, takšne kot ste. Rake poveže z drugimi skozi pogovore, angel vam pomaga skozi zadrego do prepoznavanja svojih potencialov. Škorpijoni lahko njegovo podporo doživite globoko in se popolnoma predate sodelovanju z drugimi.