Astronapoved

Horoskop za soboto, 30. aprila

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
30. 4. 2022, 07.16
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL ORGANIZIRANOSTI vam pomaga, da ne zapadate v kaos vsega dogajanja in dobite iz dane situacije največ. Ovni hitro spoznate, kje pretiravate in je vztrajnost bolje usmeriti v tisto, kar vam je res pomembno. Leve prevzame da danes pozabite na spontanost in poskušate s pogovori presečt situacijo. Strelcem pomaga izpeljati vse potrebno za nekaj, kar je povezano z vašimi financami in materialnim stanjem.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SREČE vas sprosti v doživljanju dneva, v odnosih doma in v službi. Bikom pomaga odmaknit se od stresa, ki vam jemlje notranjo moč. Devicam pomaga v službi urediti stvari na poseben, manj običajen način in prihraniti kar nekaj časa. Kozorogi boste prav srečni ob spoznanju, da že precej dobro obvladate težje situacije in raziskovanje svojih globin vam postaja domače. Če danes angel ne najde vas, ga poiščite vi. Zagotovo je blizu.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL AKCIJE zbudi vse celice v vas, da sodelovanje s tokom življenja postane samoumevno, ne da se mu izogniti. Dvojčkom pomaga realizirati vse tisto, kar ste čakali, nekaj vpliva pa ima tudi na zdravje. Tehtnice vodi v druženje da lahko povsod širijo svojo dobro voljo in v ljudeh in sebi zbujajo najlepše. Vodnarje usmeri vase, da se bolje potopite v nov način doživljanja in sprejemanja Blagostanja v življenje.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL LJUBEZNI vas odpira navzven, zbuja srečo in zadovoljstvo. Ribe boste v družbi našle sorodne Duše, s katerimi imate veliko skupnega in se znate spodbujati na pozitiven način. Rakom lahko zbudi globino doživljanja in hrepenenja, odpre tudi kakšno staro rano, ki pa se ji ni potrebno predajat ampak raje sprejmite lepoto za vsem. Škorpijone spremlja povsod in imate možnost da opustite svoj notranji kliše samotarja.