Astronapoved

Horoskop za soboto, 1. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
1. 1. 2022, 07.22
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven

Razmisliti boste morali, kaj si želite na dolgi rok, saj imate občutek, da
delate nekaj narobe, pa ne veste točno, kaj. Našli boste ključ in se začeli spreminjati.

Bik

Zdelo se vam bo, da imate vse pod kontrolo in da morate samo še ohranjati stanje. A potrebno bo sodelovanje in to vam gre najtežje. Sprostite se in prisluhnite intuiciji.

Dvojčka

Prijatelji vas bod vabili v družbo, a se vam bo zdelo, da nimate kaj početi. Uporni boste ter se posvetili svojim zadevam. Lahko, da boste uredili nekatere odnose.

Rak

Zaljubljeni in sproščeni boste ter se veselili skupnih trenutkov. Samski imate možnost za ljubezen, če boste le sledili povabilom. Sreča vam bo sledila, samo sprejmite jo.

Lev

Srečni boste in kreativni, a tudi previdni, zato ne boste preveč hiteli med ljudi. Čeprav se vam bo sreča nasmihala, ne boste verjeli, da vas ljudje dobro sprejemajo.

Devica

Pazljivo, da se v službenih zabavah ljubezensko ne zapletete in si pokvarite svoj posel. Karmični vplivi vas bodo namreč presenetili in ne boste se mogli kar ustaviti.

Tehtnica

Pazljivo z besedami, da ne ujezite sodelavcev in si pokvarite dobro sodelovanje. Ne računajte, da vas bodo strpno poslušali, zato se tudi sami navadite njim prisluhniti.

Škorpijon

Sledite svojemu instinktu in to za vsako ceno. Uredite vse, kar vam govori notranji glas, saj boste samo tako lahko resnično zadihali in začeli sprejemati dobre stvari.

Strelec

Imeli boste voljo za delo doma in vse presenetili. Prekipevali boste od zdravja in od dobre volje ter želje, da naredite nekaj velikega, dobrega in se preko tega dokažete.

Kozorog

Na izbiro boste imeli različne možnosti in na vas je, ali se boste odločili za bolj resno verzijo življenja, ali za bolj sproščeno, ljubečo in dinamično stran. Vse bo možno.

Vodnar

Zdravje vam bo nihalo glede na vaš delovni elan. Bodite previdni z izjavami, da ne boste sprožali prevelikih reakcij. Ustvarite red v vsem, pa bo prišlo do izboljšav.

Ribi

Samozavestni boste in precej aktivni doma. Dobili boste potrebno podporo za kreativne premike. Strast vam bo okrepila dogajanje, da se boste predali načrtom.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja