Napoved

Leto 2022 nam bodo najbolj zaznamovala usodna srečanja

Neja Kralj
29. 12. 2021, 10.25
Posodobljeno: 29. 12. 2021, 10.40
Deli članek:

Še nobeno leto se ni končalo, ne da bi numerologi za naslednje pripravili analize. Pa si poglejmo splošni numerološki pogled za leto 2022 in vodila, ki nam jih numerologi priporočajo.

Dreamstime
V letu 2022 bomo počasi začeli vstajati iz pepela in obnavljati svoja življenja.

Leta 2022 bomo dopolnili šest univerzalnih let, ki so namenjena sprejemanju in prevzemanju odgovornosti.

Po številnih spremembah in prilagoditvah, ki nam jih je v letu 2021 prineslo peto univerzalno leto, je čas, da se svet prilagodi novemu ritmu, in naša naloga je, da se naučimo kar najbolje izkoristiti novo resničnost.

Če ste se leta 2021 počutili kot list, ki v jesenskem vetru frfota sem in tja, boste zdaj našli trdnejše temelje. Vendar v paru s temelji prihaja tudi dodatna odgovornost, da poiščete nov občutek ravnovesja z vsemi drugimi v svojem življenju. Odnosi bodo namreč imeli v letu 2022 še posebno veliko vlogo. Številni ljudje, ki jih boste srečali, bi lahko usodno vplivali na vaš razvoj kot posameznika, saj bi delovali kot katalizatorji, ki se vam bodo pomagali preoblikovati v osebo, kakršna naj bi postali v tem življenju.
To ne pomeni, da bodo vsi vaši odnosi pravljični – nekateri vam lahko resnično povzročijo težave. Rast pogosto ni udoben proces, kar zlasti velja, ko morate rasti skupaj z drugo osebo ali več ljudmi. Če ste v življenju dajali prednost sebi, ne glede na prijatelje, družino in koga drugega v svojem življenju, je čas, da se odločite za enake pogoje. Ni se vam treba odreči prostoru, vendar morate najti harmonijo z drugimi in jim dati možnost, da se zanesejo na vas, kadar to potrebujejo. Noben človek ni otok, in to bo glavna tema v našem življenju v letu 2022.

PRAVI CILJI
Karakteristike številke šest vodijo v prizadevanja, ki se bodo obrestovala. Kakšni naj bi torej bili naši cilji?

Prizadevajte si za nekaj smiselnega
Šest je zelo odgovorna številka, zato se, čeprav je univerzalno leto šest dobro, potrudite uresničiti svoje sanje in se ne prepuščajte domišljijskim poletom. Namesto tega se potrudite zgraditi nekaj, kar bo zdržalo preizkus časa. Če trdo delate, bi se lahko podali na pot, ki traja do konca vašega življenja ali pa vsaj gradi temelje vaše prihodnosti.

Okrepite zdajšnje odnose
Medtem ko vam je leto 2021 omogočilo, da se bolj osredotočite na lastne potrebe, vas leto 2022 spodbuja, da se iz različnih razlogov dotaknete ljudi v svojem življenju in se spomnite, kako pomembna je njihova navzočnost. Naj se ljudje počutijo cenjene; povejte jim, kakšno vrednost imajo v vašem življenju.

Povečajte svoj družbeni krog
Ne glede na to, koliko prijateljev imate, šest univerzalnih let pomeni, da še ni prišel čas za ustvarjanje novih zanimivih in osmišljenih odnosov. Številni ljudje, ki jih boste srečali, bi lahko v prihodnjih letih močno in usodno vplivali na vaše življenje.

Iščite stabilnost
Šest univerzalnih let vas vabi, da si poiščete delo, ki vas izpolnjuje, pri čemer vsekakor pustite za seboj negotovost preteklega leta; dajte prednost grajenju trdnih temeljev in svojega zadovoljstva nanje. Tako si boste v prihodnosti zagotovili stabilnost in notranji mir.

Dreamstime
Energija, ki nam jo daje številka šest, je prijaznost in stabilnost.

ČAROBNO ŠTEVILO

Način izračuna števila leta je preprost – samo seštejete vse števke. Takole: leto 2022 bi bilo 2 + 0 + 2 + 2 = 6. To pomeni, da gremo v leto 2022 s čarobno številko šest kot svojim vodnikom.

Pa srečno!