Astronapoved

Horoskop za torek, 28. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
28. 12. 2021, 05.47
Posodobljeno: 28. 12. 2021, 07.11
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Okrepila se vam bo želja po spremembi, zato bodo prazniki zanimivi. Sedaj je čas, da izstopite iz preteklih vzorcev, saj imate dovolj energije, da uresničite prave stvari.

Bik

Zatajili boste svoja pretekla čustva in se želeli na silo postaviti na noge, a ne bo tako lahko. Dokler si ne priznate, da ste bili razočarani, do takrat se nič ne bo premaknilo.

Dvojčka

Prazniki in prehod v novo leto bo na vas odlično deloval. Zdelo se vam bo, da ste res odvrgli staro energijo in se boste lažje predali čistosti in svobodi novega leta.

Rak

Imeli boste občutek, da so prazniki vaša vsakdanjost. Sproščeni in igrivi boste ter se predajali druženju, ki vas bo odmikalo od sprejetja notranjega napetega počutja.

Lev

Pridobivali boste na notranji moči in sproščenosti ter se usmerjali samo v stvari, ki so vam pomembne. Zadovoljni boste s sabo in srečni, saj boste v sebi nosili dobro vizijo.

Devica

Malo nemirni in pod stresom boste ter komaj čakali, da se leto zaključi in da se lahko lotite vsega z novo vizijo in brez prazničnih motenj ter čisto pretiranega druženja.

Tehtnica

Končno si boste spočili in se odmaknili od vsakdanje rutine. Nobeno področje vas ne bo zanimalo, želeli boste samo mir. Ne bo se vam mudilo, raje boste lenarili.

Škorpijon

Dobro obdobje, ki ste ga čakali, je tu, zato ste več kot pripravljeni na vse dobro. Optimizem vam bo pomagal stopiti naprej, da boste vse pretekle zadeve razrešili.

Strelec

Ne glede na to, ali ste pripravljeni na spremembe ali ne, bodo te prišle. Ljubezen vam bo kar naenkrat pomembna in skozi odnose se boste začeli vse bolj zavedati sebe.

Kozorog

Čas je za dober razmislek, da boste sprejemali smiselne odločitve. Jasno vam bo, da tako dalje ne gre več in da zaradi preteklosti ovirate svoje pozitivne spremembe.

Vodnar

Želeli si boste daljšega počitka in lenobnosti, a boste prav vi tisti, ki boste spodbujali k aktivnostim in pretiranemu dogajanju doma ter vztrajnem delu tudi v teh dneh.

Ribi

Brez velikega pompa se vam bo življenje obrnilo na glavo in kar naenkrat boste spoznali, da je vse drugače. Sicer se vam bo zdelo nenavadno, a boste zadovoljni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja