Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 26. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
26. 12. 2021, 07.22
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Sproščeni boste in zadovoljni s sabo in z bližnjimi. Ne dovolite se zaplesti v pretekle dogodke, ki so se uradno že zaključili, boste ohranili svojo srečo med prazniki.

Bik

Zaklepetali se boste s prijatelji, kar vam bo odprlo nove poglede na številne stvari. Polni boste idej in nemira ter boste nestrpni do bližnjih, ki vam bodo jemali čas.

Dvojčka

Brezmočni boste in se ne boste mogli niti boriti za svoje pravice. Samo sprejeli in opazovali boste lahko, kaj se dogaja. Pri tem boste deležni tudi pozitivne podpore.

Rak 

Dober vpliv boste imeli na bližnje, kar vas bo sprostilo in vas spodbudilo, da jim boste želeli pomagati, a ne bodo navdušeni nad vašo pomočjo. Odnehajte še pravi čas.

Lev 

Iskali boste načine za potovanja, izlete in druženja. Optimistični boste do vsega in tudi z lahkoto pomagali vsem okoli vas, še posebej pri okrepitvi dobrega počutja.

Devica  

Zelo jasni boste v komunikaciji, saj boste želeli konkretne rezultate. Ker se to ne bo hitro zgodilo, boste nestrpni in boste iskali nove rešitve, saj ne boste želeli čakati.

Tehtnica 

Sproščeni boste v odnosih na iskren in naiven način, ki bo prinesel dobre rezultate. Bližina z vam pomembnimi ljudmi vam bo dala moč zares dobre spremembe.

Škorpijon 

Kreativnost in ljubezen do življenja se vam bo okrepila. Imeli boste precejšni izziv s simpatijami, saj boste imeli močan magnetni privlak, ki ga samo začutite v sebi.

Strelec   

Sproščeni boste in željni dogodivščin, predvsem pa drugačnega življenja. Zato se boste zbrali in razmislili o vsem, kar lahko spremenite sedaj, kar pa bo treba kasneje.

Kozorog 

Toliko se vam bo dogajalo, da se boste težko osredotočali na eno samo stvar. Zato boste na koncu morali popaziti na zdravje, saj vas bo preveč ljudi samo izčrpalo.

Vodnar 

Polni energije boste iskali način, da vse cilje še izpeljete v tem letu. Sreča vam bo naklonjena, če si boste vzeli časa zase in se prepustili počitku, ki vam bo potreben.

Ribi 

Sproščeni in zadovoljni boste z dogajanjem okoli vas. Zaslužili ste si počitek, doživeli pa boste tudi slavo in naklonjenost številnih, tako da boste malo zmedeni glede tega.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja