Astronapoved

Horoskop za četrtek, 30. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
30. 12. 2021, 05.46
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Oven

Dobro razmislite o vsem, saj bo tokrat novo leto res prineslo novosti in vas zato zvezde še posebej vabijo, da začnete z nečim novim, kar bo okrepilo kreativnost.

Bik

Nekateri projekti bodo zahtevali več predanosti in ne boste mogli biti na vseh straneh naenkrat. Potrebno se bo res odločiti, da dosežete smiselne rezultate.

Dvojčka

Odnosi vam bodo pomembni, a ne toliko, da bi zanemarili svoje življenje, kar je dobro spoznanje za sedaj. Pozorno sledite idejam, ki vam bodo uredile situacijo.

Rak

V sebi nosite idejo idealnega življenja, a sočasno je potrebno sprejeti tudi želje in cilje svojih bližnjih, če želite, da bo vse potekalo harmonično. Ne pozabite sodelovati.

Lev

Prazniki bodo potrdili vaše domneve in lahko, da boste malo odmaknjeni od drugih, a vam ne bo prav nič hudo. Neobremenjeni in sproščeni boste v vseh sodelovanjih.

Devica

Ne krivite drugih, če se sami zapletate v lastne strahove in negativne misli, raje se usmerite v iskanje optimalnih rešitev za vse, kar imate na svojem seznamu za 2022.

Tehtnica

Previdni boste pri odločitvah, obljubah in akcijah, saj se vam bo zdelo, da je bolje, če čim več časa preživite s sabo in brez pretiranih povezav. Zato si boste vzeli čas zase.

Škorpijon

Lahko, da bo preteklost potrkala na vrata, še posebej tam, kjer ste z njo še preveč povezani. Zato ne bežite od dolgov preteklosti, temveč jih sistematično uredite.


Strelec

Čutili boste, da je čas za spremembe in res je tako. Zato bodite le iskreni do sebe in upoštevajte dogajanje ter se vanj tudi srčno vpletajte. Vse bo postalo bolj zanimivo.

Kozorog

Ne trudite se ohranjati rutino, saj sedaj nima smisla, da ste v vsem preveč togi, saj to vpliva slabo na vsa področja. Razmislite o spremembah delovnih in finančnih navad.

Vodnar

Ne boste se želeli se prehitro aktivirati, a vas bodo zvezde tako vodile, da ne boste imeli druga izbire. Dinamični boste in radovedni ter komunikativni in delovni.

Ribi

Novosti, s katerimi boste začenjali v tem obdobju, bodo prinesle dobre spremembe Polni boste navdiha in optimizma Jupitra, ki je v vašem znamenju. Uspešni boste.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja