Nova pesem

»Solze so mi začele teči same od sebe«

Katja Kaja Mejač
30. 12. 2021, 05.25
Posodobljeno: 30. 12. 2021, 10.40
Deli članek:

Hrvaška pevka Jelena Rozga je tokrat v duetu združila moči s srbskim izvajalcem Sašo Matićem, s katerim sta pripravila čustveno balado Ti i ja. Kako je do sodelovanja prišlo in kako je Jelena prvič doživela pesem

John Pavlish
Jelena Rozga

Težko verjamemo, da sta minili že skoraj dve leti, odkar je hrvaška zvezdnica Jelena Rozga izdala zadnjo pesem. Tik pred koncem leta je svoje oboževalce razveselila s čudovitim duetom. Ta že navdušuje v vseh državah nekdanje Jugoslavije, na kanalu YouTube pa je v dveh tednih presegel tri milijone ogledov.

Zoran Kuzmanović Munja
Jelena Rozga in Saša Matić

Kako je do sodelovanja sploh prišlo?

»Dolgo sva se dogovarjala za duet, vendar je bil dogovor, da bova šla skupaj v studio, ko pride prava pesem. Ko mi je Saša poslal pesem, sem se pripravljala na nastop. Čeprav sem mu rekla, da bom pesem poslušala po nastopu, ker se pred tem osredotočam samo nanj in poskusim odmisliti vse ostalo, mi pesem nekako ni dala miru. Poslušala sem jo takoj, in solze so začele teči same od sebe. To se mi je v vsej karieri zgodilo samo nekajkrat in tako sem vedela, da ni dvoma,« nam je zaupala Jelena in dodala, da je Saša Matića takoj poklicala in mu povedala, da je to to.

Pesem sta sicer posnela že poleti, a sta čakala na pravi trenutek za izid. Pevka dodaja, da je v zadnjem obdobju pripravila kar nekaj glasbenega materiala, a z njim ne želi hiteti, saj čaka, da se situacija nekoliko umiri.