Astro

Če se v teh dneh ne boste zapletli v težave - vse čestitke!

Andreja Novak
1. 10. 2020, 23.23
Posodobljeno: 2. 10. 2020, 00.17
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 2. do 8. oktobra: precej naporen teden po polni luni je pred nami, ko se bodo spreminjali občutki in zvezdne podpore po tekočem traku.

Dreamstime
ženska

Od popolne strasti in možnosti ljubezenskih srečanj, do aktivacije notranje jeze, ki utegne preskočiti tudi na plano. Če boste uspeli to obdobje speljati, brez da se zapletete v kakršnekoli težave, potem si lahko čestitate, da ste že veliko naredili na sebi. Srečno prav vsak dan posebej!
Petek, 2. 10.
Imeli boste priložnost jasno videti, kaj si želite v prihodnosti in kaj je potrebno, da vi spremenite. Navdih bo velik in če boste pozorni v srcu, boste lahko sprejemali tudi podporno energijo za uresničevanje novih stvari v vašem domu in karieri. Lahko se dogajajo nenavadne stvari, ki pa vas ne bodo presenetile, saj boste pripravljeni za spremembe. Ljubezenske iskrice bodo močne, a vprašanje je, če jim boste sledili.
Sobota, 3. 10.
Nemirni boste in želeli narediti veliko, celo preveč vsega. Naredite si raje dober načrt, ki mu sledite in vam bo ostalo časa za ljubezen in srečo, ki bo danes še na voljo. Zato se ne izčrpajte na nepomembnih stvareh in preštevilnih opravkih, temveč se odprite dogajanju in ljudem, ki bodo z vami preživeli dan.
Venera vstopi v znamenje device, kar vam bo dalo podporo za notranji in zunanji red. Začnite pri sebi in se uredite za lep dan.
Nedelja, 4. 10.
Bodite pozorni na globoka čustva, ki vam lahko v trenutku izbruhnejo na plano, pa nimajo veze s sedanjostjo. Karmične vezi se bodo namreč sproščale na različnih področjih, vse pa povezano z vašim dojemanjem sebe, strasti in notranjega zadovoljstva. Luna v biku vas bo podpirala pri željah po dobri hrani in prijetnem druženju, a je vprašanje, kako se bo vse izpeljalo, saj bodo nenadni dogodki lahko čisto spremenili tok dneva.
Ponedeljek, 5. 10.
Najboljši dan, da razrešite stvari, ki ste jih čez poletje prelagali. Priložnost boste imeli, da se pogovorite z vsemi, ki so vpleteni v vaše stvari. Dlje, kot se boste jezili in pri tem nič naredili, slabše bo. Šele skozi akcijo boste spoznali, kako lažje je vse urejati, ko že veste, kaj je potrebno narediti in sledite navodilom. Ohranite fokus na rezultatih in ne dovolite, da bi vas okolica s čustvi premamila, da bi spustili svoj cilj.
Torek, 6. 10.
Izkoristite odlične priložnosti za spremembe ne samo v načinu razmišljanja, temveč celotnega komuniciranja. Sprejmite nasvete osebe, ki vam bo želela pomagati. Komunikativni boste in skozi preproste pogovore izvedeli vse tisto, kar ste prej mesece iskali naokoli, da bi vam kdo povedal. Zato ne hitite, vzemite si čas, kolikor ga bodo okoliščine zahtevale.
Sreda, 7. 10.
Optimizem bo prevladoval, pa ne boste točno vedeli, zakaj. Na plano bodo prišla nekatera močna čustva, ki vas spremljajo že dolgo, a ste jih do sedaj uspešno skrivali pred drugimi. pa tudi pred sabo. Sami sebe boste presenetili v nekaterih situacijah in vse skupaj vam bo dalo misliti. Ne boste več tako prepričani, da niste sposobni narediti korenitih sprememb, če le pride prava priložnost. Dan preživite v razmišljanju, kreativni domišljiji in sanjarjenju. Pišite si ideje in si dovolite predihati vsa čustva.
Četrtek, 8. 10.
Če se danes lahko izognete konfliktom, to naredite za vsako ceno. Ne glede na to, kaj se bo dogajalo, boste nestrpni in pričakovali veliko več, kot vam bo dano. Vse vas bo jezilo in lahko, da se boste sami spravili v težave, če ne celo prepire. Danes tudi ne trenirajte ali ne počnite nič nevarnega, saj se lahko na hitro poškodujete. Sicer pa je odlične dan za pospravljanje tistih delov doma ali kleti, kjer se do sedaj niste mogli odločiti za spremembe. Vse boste zaznavali maksimalno in zdelo se vam bo, da je sedaj idealni čas, da se lotite sprememb na hitro.