Astro

Klemen Slakonja: njegovo zdravje je ogroženo, ko ni zadovoljen z delom

Andreja Novak
6. 3. 2020, 17.17
Posodobljeno: 6. 3. 2020, 17.43
Deli članek:

Priljubljeni in vsestranski umetnik Klemen Slakonja je rojen 3. junija 1985. Iz njegove astrološke karte je očitno, da planeti in zvezde ob njegovem rojstvu z darovi niso skoparili. Z njimi pa je dobil tudi kakšno posebnost ...

Jani Ugrin
klemen slakonja

Kakšen je?
Kot dvojček po horoskopu in strelec v ascendentu nosi Klemen v sebi dovolj ognja, da ga sproti aktivira in mu dodaja upanja ter moči tudi takrat, ko ga okolje utrudi in lastne misli pokopljejo.
Ob prvem stiku je Klemen, če ga srečate na cesti ali zalotite v neprofesionalni izdaji, malo zmeden in njegova energija razpršena. Kot da mu ni popolnoma jasno, kaj se dogaja okrog njega. V resnici pa se dogaja ravno obratno. Klemnov Neptun v ascendentu, točki rojstva, poskrbi, da Klemen kot goba vsrka vse informacije, ki jih lahko pozneje obdeluje, predeluje in se iz njih zavestno ali podzavestno uči.
Ta del je povezan s skrito Luno in Uranom v 12. hiši, področjem podzavesti, s katerim pa ima Klemen kreativno povezavo, ki ga osrečuje, saj bolj ko je odprt za različno delo, bolj se ta povezava krepi in mu daje težo, kredibilnost in neskončno paleto lastnosti in talentov, ki jih skozi druge like prinese v to realnost.
Njegova Sonce in Merkur v dvojčkih povezujeta 5. in 6. hišo, kar pomeni, da je kreativnost čisto povezana z njegovo službo, njegovo poslanstvo. V službi ga okrepi še Mars, ki mu daje moč spreminjanja iz trenutka v trenutek, saj mu moč dodaja zrak dvojčkov. Kiron, ki se je skril med Sonce in Merkur, še bolj oplemeniti delo in pomembnost njegovega poslanstva.

rz
Položaj Kirona v Klemnovi natalni karti plemeniti delo in pomembnost njegovega poslanstva.

Če ni zadovoljen s tem, kako vse dolgoročno poteka, je njegovo zdravje v nevarnosti. S Kironom, naravnim zdravilcem in karmično rano sočasno, je Klemen prisiljen ves čas tehtati, skrbeti za notranjo harmonijo, da se dejavnosti ne izčrpajo ali onesmislijo. Zato se precej posveča razmisleku o svojem delu in priložnostih. V prvih službenih korakih je Klemen zaradi tega bolj celil sebe in odkrival svoje globlje rane ter frustracije, ki jih je moral tudi izraziti, da je lahko šel naprej. Prišel pa bo čas, ko bo njegovo celotno delo nekako terapevtsko za vse, ki bodo udeleženi ob delu ali samo slušatelji, sprejemniki.
V sebi ima megalomanijo, ki jo potencira povezava Sonca in Jupitra v 2. hiši, ki pa je v vodnarju, zato – zanimivo – Klemnu denar ni prva stvar, ki jo želi, temveč želi s svojim delom prinašati nekaj več, optimizem, svobodo, spremembo, in s tem izhodiščem ima še največji vpliv na svoje sledilce, oboževalce.

RTV Slovenija
V odnosih je srečen in neproblematičen ...

V odnosih je srečen in neproblematičen, saj daje, kar trenutno nosi, in ne komplicira, če se drugi ne odzivajo po pričakovanjih. Tako da je dobra družba za vse tiste, ki si želijo sproščenih odnosov, malo manj dobra družba pa za tiste, ki si želijo stabilnih, trdno povezanih, navezanih odnosov po tradicionalnih okvirjih.
Družina mu je pomembna, čeprav velikokrat ne ve točno, katero vlogo bi doma sprejel ali odkril v sebi. Severni vozel kaže na to, da mu je to področje novo in Venera v 4. hiši, hiši doma, kaže na harmonijo, ki si jo želi doma. Da ni dolgočasno, pa vse skupaj začini črna luna, ki se včasih aktivira v kljubovanju vsem in vsakomur.
Že od nekdaj ima rad starejše prijatelje, s katerimi se je po navadi srečal na zanimiv način. Ker ima s Saturnom v 11. hiši povezan južni lunin vozel, so mogoče mnogi starejši ljudje sami pristopili ali pa so ga z njimi povezale okoliščine in je prek njih napredoval, pa tudi kdaj pa kdaj »potegnil ta kratko« – plačal karmo preteklosti.
Poslovna kariera čaka, da se transformira s pomočjo Plutona, ki mu daje magnetni privlak ob globini doživljanja vsega, kar počne.

an
Andreja Novak: rojstna karta Klemna Slakonje

Kaj mu prinaša leto 2020?
Že Lunin mlaj 24. 1. je okrepil njegovo prisotnost in vidnost v javnosti širše. Kariero je sprožil še Uran, ki potuje skozi njegovo 5. hišo in se že leto dni spogleduje s Plutonom v 10. hiši in je v Klemnu aktiviral nestrpnost, nemir, tisoče idej in željo, da prestopi meje vsega, kar mu je bilo do zdaj znano. Od 11. januarja je Uran postal ponovno direkten, kar pomeni, da je dokončana naloga/lekcija, skozi katero je Klemen zorel za večje stvari, kar pomeni pojavljanje ponudb za sodelovanje v širšem smislu.
Odlični datumi zanj: 15. 3.–11. 4. 2020, 12. 4.–1. 5. 2020, 13. 6. 2020, 1. 7.–6. 7. 2020, 27. 7.–5. 8. 2020, 14. 8. 2020, 1. 9.–26. 10. 2020, 29. 10. 2020, 23. 11.–6. 12. 2020, 1. 12.–31. 12. 2020
Pazljivo: 24. 5. 2020, 31. 8. 2020