Astro

12 zelo jasnih Ganeshinih sporočil in vodil Sloveniji

Alja Špiljak
5. 3. 2020, 07.00
Deli članek:

Tudi tokratna - marčevska sporočila prvega med božanstvi, Ganeshe, so jasna, nedvoumna, nekako strnjena v 12 poglavij oziroma točk.

pixabay
ganesh

Zadihajte globoko in sproščeno, dovolite, da se vas sporočila dotaknejo na globlji, intuitivni, energijski ravni.
Ne razmišljajte, ampak bolj začutite sporočila, ker vibrirajo z vašim notranjim vedenjem oziroma s tistim delom vas, ki že ve, razume, ki se odpira spremembam, kjer je potrebno.
1
Srce – odpiranje srca, narava pomaga.
2
Čiščenje karmičnih klobčičev na ravni družine, osvobajanje sebe, kar pomeni opuščanje starih skupnih zgodb, z osvobajanjem se postavljamo na noge, zavzemamo bolj odgovoren odnos do gledanja na skupno preteklost, družinskih vzorcev in tega, kdo smo, prevzemanje odgovornosti za svoje življenje na svojih temeljih, odraščanje zares.
3
Za ženske čas za refleksijo o partnerskih odnosih, opuščanje starih zablod o tem, kako naj bi v partnerstvu bilo, pričakovanj, da bodo partnerji prinesli pravljico o srečnem partnerstvu na pladnju, namesto tega posvečanje kultiviranju svojih – ženskih, mehkih, čutnih energij, spoznavanje višjega smisla partnerstva.
4
Obredi poklanjanja energijskim podporam, svojim energijam, da se začutimo, kdo smo, kaj je naše bistvo, in da to ves čas kultiviramo.
Vsak od nas ima lahko svoj način obredja, kakršenkoli je že. Redno izvajanje obredov nas umiri, poveže z našo notranjostjo, močjo, z njim vzpostavimo dober stik s sabo v celoti, okrepi se naše zavedanje o tem, kdo smo, in zadovoljstvo, da smo nekaj koristnega naredili zase. Tako se dobro opremimo za izzive vsak dan posebej.
5
Strah za preživetje: realna slika – pomembna je osredotočenost na to, kaj imamo, ne na to, česa nimamo, ker s tem dajemo svojo energijo primanjkljaju, ustvarjamo še večji primanjkljaj, ne obilja.
6
Kaj so naši najgloblji strahovi? Pogled vanje je obrat vase, nebežanje od sebe.
7
V zraku bodo ves čas močne energije, s katerimi bomo lahko čistili svoj balast, vsa stara prepričanja, strahove, vsa energijska podpora bo na voljo, delovalo bo kot magnetni privlak – odprimo se temu, ne cementirajmo slabega stanja s tem, da se ga oklepamo, predajajmo to energijam, čistimo se.
8
Z vsakim fizičnim čiščenjem se bo odpiral prostor v energijah za čiščenje tudi v naših energijskih telesih – če se počutimo zamašene, začnimo najprej pri fizičnem telesu. Ko se fizično telo prečisti, bomo spontano začutili potrebo po tem, da prečistimo svoja čustva, svoje misli ...
Pazimo na svoje dobro počutje in zdravje tako, da negujemo svoje telo z ustrezno prehrano, zdravimi mislimi, smehom, počitkom – dajemo vase pozitiven vnos.
9
Grlena čakra se močno odpira.
10
Čutnost je znak zdravja in obilja, je znak, da se dobro počutimo v svojem telesu, svojih čustvih, talentih ... Igrajmo na glasbilo, plešimo, negujmo se.
11
Okoli ustvarjanja denarja je prisoten strah, pogledati je smiselno, koliko je upravičen, koliko pa je to strah, ki je samo še v spominskem zapisu (tudi staršev) – nasprotje je zaupanje sebi in svojim sposobnostim, smiselno se je opreti na svoje moči.

12

Pomembno je opuščanje spremljanja novic o katastrofalnih dogodkih – če že, novice samo »oplazimo«, nato se umaknemo, ne priklopimo se za daljši čas na spremljanje teh dogodkov, ker je tako, kot bi dovoljevali možgansko lobotomijo: z dolgotrajnim spremljanjem teh signalov se v nas ustvarjajo stresni nevroni, ki generirajo strah in paniko. Tako se odklopimo od lastnega razmišljanja, ne zavzamemo več lastnega stališča o stvareh, ampak delujemo, kot bi bili hipnotizirani.