Astro

Numerološka napoved za marec 2020: čas obnove in prenove

Tina Hočevar
3. 3. 2020, 16.00
Posodobljeno: 3. 3. 2020, 16.46
Deli članek:

Leto 2020 je posebno leto, saj imamo priložnost stvari zgraditi na novo in začeti na novo. Če ste prisluhnili mojemu webinarju Numerološka napoved za 2020, ste slišali, na kaj je potrebno letos paziti in kakšne priložnosti se nam ponujajo ter kako jih najbolje izkoristiti.

profimedia
par

Leto se je začelo s pregledom tega, kar v našem življenju ne deluje. Lahko na področjih partnerstva, zdravja, službe, morda pa ste celo naredili generalni pregled svojega življenja in se odločili za spremembe na vseh področjih.

Če sta se vam prva dva meseca zdela malo težja, niste edini. Je namreč čas za pregled vsega, kar ne deluje v našem življenju in ko se soočimo s tem, ponavadi ni prijetno. Predstavljajte si, da se odločite pregledati svojo hišo, kje so razpoke v stenah, kaj je treba prebeliti, kje je treba zamenjati cevi in napeljave, mogoče je treba kakšno hišo v popolnosti prenoviti, porušiti ali se celo preseliti. To smo delali v prvih dveh mesecih tega leta.

Vprašanja in koraki
Celo leto 2020 je v znamenju obnove, prenove in postavljanja novih temeljev za bolj kvalitetno življenje. Če še tega niste naredili v preteklih dveh mesecih, se vprašajte, katero področje vašega življenja bi želeli spremeniti, kje bi želeli imeti boljše rezultate. Nato si zapišite korake, ki jih morate narediti v tej smeri. Če želite na primer izboljšati svoj odnos, si zapišite, kaj lahko naredite vsak dan, da se zbližate s partnerjem ali partnerko? Mogoče lahko vpeljete tedenski zmenek, morda dnevno minuto objema v tišini, kjer se začutita in se povežeta, kljub noremu ritmu življenja. Če želite izboljšati svojo finančno situacijo, kaj lahko naredite vsak dan za to? Mogoče boste pregledali, kje vam denar po nepotrebnem odteka in prekinili ta odliv. Morda imate idejo, ki jo že nekaj časa želite spraviti v realnost, pa si do sedaj to še niste upali - kaj lahko naredite, da boste bližje uresničitvi te ideje? Letos je čas za te korake, bolj dosledno in vztrajno jih boste delali, boljši rezultati se bodo začeli kazati proti koncu leta.
Pomembno je tudi vedeti, da letos rezultatov ne bomo opazili takoj, saj je leto vztrajnega in ponavljajočega dela, rezultati pa pridejo postopoma, tako da ne obupati. Tudi nebotičnika se ne da zgraditi v enem dnevu!
Stik s seboj

Mesec marec je čas za duhovni razvoj. To je čas za poglobitev, za povezavo s svojo dušo, višjim jazem, vesoljem, Bogom, intuicijo, kakorkoli že temu rečete. V marcu imamo priložnosti še bolj kot ponavadi prisluhniti našemu notranjemu vodstvu, saj energije tega meseca vzpodbujajo stik s seboj. Znaki bodo še glasnejši, zato je pomembno, da smo dovolj v tišini in dovolj zavestni, da jih opazimo.
Če ste do sedaj na vsakem koraku prisluhnili drugim ali spraševali prijatelje za mnenja glede vaših odločitev, je to mesec za to, da najprej vprašate sebe. Seveda, če niste navajeni prisluhniti sebi in zaupati sebi, je ta mesec dober čas za to, da začne delati na tem. Pojdite več v naravo, vpeljite redno meditacijo, molitev, čas za povezavo. Naj vam to postane dnevna praksa, dokler vam ne bo prešlo v rutino, tudi če je to 3 minute na dan. S tem boste poglobili odnos z vašim notranjim vodstvom / vesoljem / resnico / Bogom. Od tukaj bodo začeli prihajati pravi odgovori, kar vam bo koristilo ne samo letos, ampak celo življenje. Skozi to boste postopoma začutili tudi več miru in notranje moči, to pa je osnova za gradnjo vsega novega, kar smo se letos odločili zgraditi.