Astro

Do Gregorjevega utrujeno, nato pa čisto drugače

Andreja Novak
6. 3. 2020, 07.00
Posodobljeno: 6. 3. 2020, 09.13
Deli članek:

Energijska napoved od 6. do 12. marca Dnevi se bodo vlekli do ponedeljkove polne lune in obrata Merkurja v direktno smer. Šele v torek se bo počutje sprostilo na način, da bomo lahko začeli sproščeno komunicirati, sodelovati. Utrujenost, lenobnost ali nezbranost bo počasi popustila in za Gregorjevo bo narava že spodbudila k dobri volji.

pixabay
ptici pomlad

Petek, 6. 3. 

Dopoldne, malo pred 11 uro pride luna v leva, kar pomeni, da se odpira odličen petek tako za obisk frizerja, welnessa, nečesa, kar vam bo koristilo pri dobrem izgledu. Tudi dober dan za druženje. Zato bo delovna vnema kaj kmalu padla in dan vas bo vabil tja, kjer se najbolje počutite. Notranji nemir bo prevelik, da bi ostajali doma ali za izvajanje petkove rutine.
Sobota, 7. 3.
Dobro počutje vas bo vodilo skozi dan in sreča bo prisotna, pa tudi vaša notranja moč in nagajivost. Privlačni boste za nasprotni spol, kar bo čisto spremenilo vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Vsi samski boste čutili, da se odpirajo priložnosti za ljubezen in odprti boste za realizacijo ne glede na to, kje in kako boste preživeli soboto. Nekatere stvari boste hote ali nehote pozabili, še najbolj svoje obveznosti in dogovore z ljudmi, ki vas bremenijo. Pazite na želodec in ne jejte ali pijte ničesar takšnega, kar vam ni znano.
Nedelja, 8. 3.
Vse najboljše za dan žena! Obet se zasanjan, sproščen in delovno manj učinkovit dan. Nikakor se ne odločajte za daljše poti ali obiske, ki od vas zahtevajo večjo pozornost. Ne glede, kaj bi kdo danes želel od vas, se ne odločajte, temveč si izgovorite čas za razmislek. Odlično pa se boste počutili z ljudmi, ki vas sprejemajo, podpirajo. Dober dan tudi za počitek, sprostitve, plavanje, meditacije in poslušanje glasbe.
Ponedeljek, 9. 3.
Dopoldne se bo vse pripravljajo na popoldansko polno luno, Merkur se je začel obračati direktno, a bo danes še vse v zelo počasnem teku, tako da ne hitite, nič ne boste zamudili. Polna luna se bo dovršila v devici, kar naj bi okrepilo delavnost, učinkovitost, a bosta sočasno Sonce in Neptun čisto preblizu. To bo povzročilo meglenost, zmedenost, iluzije in nezmožnost učinkovitega dela. Bodite pa pozorni na ljubezen in ideje povezane z ljubeznijo, saj se lahko zgodijo dobre spremembe na tem področju, če boste le dovzetni za ideje in počutje srca.
Torek, 10. 3.
Sprostitev v energijah bo očitna in odnosi ne bodo več problematični, temveč se bo vse začelo bolje vrteti. Bodite odprti za pogovore in ideje. Ne zamudite dobrih vplivov, ki bodo vam omogočili, da stopite na nov nivo v ljubezni in odnosih na splošno. Bremena preteklosti se bodo pokazala, a vas ne bodo več bremenila, če boste le dovolili, da se vam življenje začne dogajati na polno.
Sreda, 11.3.
Odličen dan z možnimi darovi iz različnih smeri. Ljubezen, obilje, sproščenost, veselje.. vse, kar si nekje globoko želite, se lahko danes začne odpirati, zato bodite odprti za dogajanje in sodelujte na način, da ste odzivni na vse okoli vas. Pišite si ideje, pokličite ljudi, ki vam pridejo na pamet ter se veselite. Izkoristite dan za nekaj dobrega.
Četrtek, 12. 3.
Luna preide v škorpijona, čustva se bodo vznemirila in bolj boste dovzetni za poglede, flirtanje in sodelovanje z ljubeznijo, ki jo odpira Gregorjevo. Ko se začnejo ptički ženiti, se začnejo odpirati dobre energije za ljubezen in ustvarjanje ljubečega gnezda doma. Natanko mesec dni je do Velike noči, ravno dovolj časa za ureditev doma in osebnih energij.