Astro

Naj vas očisti zlata svetloba iz univerzuma …

Magdalena Jankovec, osebno srečanje: 040 309 304
13. 11. 2019, 10.00
Deli članek:

Meditacija je ena od oblik sproščanja, lahkotnosti in kreacije našega življenja. V meditaciji se spremeni energija v telesu in okoli njega in možgani gredo v različna valovanja.

dk

Ena od meditacij je tudi stik z zemljo, ko si v zavedanju, koliko nam mati narava nudi.
Danes sem za vas izbrala meditacijo samozdravljenja, da boste uživali v svojem miru in aktualizaciji zdravja. Priporočam, da se posnamete in počasi govorite meditacijo, ter si jo predvajate, ko si jo vaše telo zaželi.
Meditacija samozdravljenja
Udobno se namestite. 3x globoko vdahnite in izdahnite.
Iz trtice in nog začnite spuščat korenine globoko v zemljo vse do magme. Dovolite energiji iz magme, da začne teči po koreninah nazaj gor in boste začeli čutiti vroče podplate in dovolite, da se vam prsti na nogah in gležnjih sproščajo. Dovolite energije, da gre po mečih navzgor v kolena in tudi tukaj se popolnoma sproščajo kolena in se uničujejo vse bolečine, katere imate. Naj energija potuje po nogah navzgor v medenico, maternico, moda, mehur in se vse z vdihom in izdihom sprošča. Gremo še v žolč, jetra, želodec, trebušno slinavko in vranico in jih napolnite s to zdravilno energijo zemlje. Ne pozabimo na naše ledvice, ki so polne strahov.
Sedaj pa odprite kronsko čakro, ki ima obliko satelitskega krožnika in samo dovolite ZLATI svetlobi, da prihaja iz univerzuma skozi vašo glavo, v vaše telo in okoli vas. Dovolite zlati svetlobi, da vas objame in očisti možgane, nos, grlo, pljuča, srce, predvsem pa dovolite, da teče navzdol po hrbtenice do trtice.
Če vam je katerikoli del telesa obolen ali v bolečini, ga vprašajte: ALI IMA SPOROČILO ZA VAS, ali obstaja kaj, kar morate vedeti in ozavestiti.
Vprašajte ga: »Ali obstaja kaj, kar moram dojeti in zaznati ter narediti v tem trenutku ali pa v svojem življenju?« Če dobite odgovor, naredite vse, da ga razumete in ste v zavedanju, ter sledite. Če ne dobite odgovora, nadaljujte proces.
Sedaj usmerite posebno, nežno zdravilno energijo v ta del svojega telesa ali pa v katerikoli drugi del, ki je potreben zdravljenja in začutite in vidite, kako se zdravi.
Lahko si zaželite tudi kakšnega duhovnega vodnika ali Angela Rafaela, da vam pomaga pri zdravljenju.
Sedaj poglejte sebe v polnosti, da sijete zlato energijo, popolnoma zdravi. Zamislite si sebe v različnih situacijah, ko se počutite odlično, aktivno in zdravo.
Afirmacije 
Moje telo je v ravnovesju in v popolni skladnosti z Univerzumom.
Vesolje, kako imam lahko še več zdravja.
Hvaležna sem za vedno boljše zdravje, lepoto in vitalnost.
Jaz sem zračenje vsega popolnega.
Moje telo in moja zavest sedaj manifestirata božansko popolnost.
Jaz delam dobro mojemu telesu in telo dela dobro meni.
Ljubim in sprejemam svoje telo v popolnosti.
Moje telo in moje zdravje sta moja izbira.
Še nekaj trenutkov ostanite v tej energiji in nato vdahnite energijo vesolje v svoje telo. Počasi začnite premikati prste na noga, na rokah, odprite oči in pridite nazaj v ta prostor.