Astro

Popolna energijska napoved od 8. do 11. novembra

Andreja Novak
8. 11. 2019, 10.00
Deli članek:

Odlično obdobje s polno luno v biku tik po Martinovem. Obvezno praznovanje obilja jeseni, ki vas bo podprlo pri sprejemanju skozi hvaležnost in druženje z ljudmi, ki so vam pri srcu. Ne zanemarjajte odnosov in si vzemite čas za ljudi, ki so vam pomembni.

dreamstime
Zakoračili smo v teden oddiha.

Petek, 8. 11.:
Navdihujoči petek, kjer vas bo zajel optimizem, ki pa ga vseeno raje usmerite v druženje in veseljačenje kot v posel. Manjkalo bo jasnosti in prodornosti, zato je bolje, da energijo uporabite za tkanje srečnih odnosov.
Sobota, 9. 11.
Zabava, zmenki, veseljačenje ali plavanje ter povezovanje z naravo – kar vam je danes bolj pisano na kožo za Martinovo soboto. Samo resno delo in načrtovanje za danes odložite, saj bi znali pretiravati in se zasuti z delom za naslednjih nekaj mesecev, kar pa se seveda ne bo dobro izšlo.
Nedelja, 10. 11.
Strastna, no, vsaj čustvena nedelja se obeta, zato je bolje, da se predajate dobrim odnosom, kot prepiranju s tistimi, ki vam gredo na živce. Danes lahko izbirate optimizem in veselje ter srečanja z vam pozitivnimi ljudmi, ali pa boste notranje godrnjali in tudi brez besed širili sitnobo.
Ponedeljek, 11. 11.
Martinovo in to dan pred polno luno je, odličen dan za ideje, komunikacijo z ljudmi, ki bi jih želeli po dolgem času videti ali vsaj slišati. Lahko, da jih boste po nenavadnem ključu celo srečali. To bo eden izmed energijsko bolj polnih in aktivnih ponedeljkov, zato se ne izmikajte, danes je dan za druženje.
Torek, 12 .11.
Polna luna v biku bo prinesla željo po skupnem kosilu in hrepenenje po tem, kako si želite živeti v zelo bližnji prihodnosti. Lahko, da boste bolj intenzivno pogrešali določene ljudi, lahko tudi bivše simpatije ali da boste celo srečali bodočo simpatijo preko čudnih spletov okoliščin. Danes ni nič pod kontrolo, zato se kar sprostite in pazite na svojo varnost v prometu.
Sreda, 13 .11.
Dan za strastno ljubezen ali vsaj razmišljanje in komuniciranje o njej  Polno idej se bo prepletalo, ki bodo odkrivale vaše globine strasti, tako fizične kot strasti po novem življenju, kjer ste odmaknjeni od vsega, kar vam že dlje časa povzroča stres. Odličen, a nemiren dan, možni osebni preboji, na žalost tudi močni prepiri, ki pa se jih lahko izognete, če pravočasno prepoznate svoja čustva.
Četrtek, 14. 11. 
Podpora za osebno uveljavitev v okolju, kjer ste že dlje časa. Tudi za to, da se pogovorite s samim sabo, kaj si zares želite in česa imate dovolj. Danes bodite iskreni do sebe in vse bo šlo lažje. Možna nežna ljubezen ali flirtanje, vendar ne bodite vsiljivi, ohranite stik s sabo.

Profimedia
zodiak

Oven 21. 3. – 20. 4.
Obdobje polno zanimivih odnosov, ki pa vas bodo aktivirali v smeri lastne izboljšave. Lahko, da boste čutili ljubosumje in se preveč primerjali z okolico, a odločitev bo padla in odločili se boste za izboljšave, za resnične aktivnosti, ki vas bodo okrepile, spremenile, da boste postali umirjeni in zadovoljni s sabo. Praznujte in se veselite po svoje, iskreno, avtentično.
Bik 21. 4. – 20. 5.
Sreča vas čaka v materialnih stvareh, ki jih niste niti pričakovali. Skozi nenadne spremembe boste ugotovili, kaj si zares želite in kar naenkrat bo toplina, mir in harmonija na seznamu želja. Lahko, da boste zaradi tega potovali malo dlje do svoje ljubljene osebe ali se potrudili za spremembe v skupnem življenju, a vredno bo. Lahko, da vas bo vikend popeljal v tujino, kjer boste čisto na novo videli svet in življenje.
Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Nikakor ne boste mogli prenehati komunicirati, tudi očitati in iskati malenkosti, na katere boste lahko reagirali. Ne boste najboljša družba, tudi sebi ne. Sprostite svoje energije skozi meditacijo ali seksualnost, kar vam bolje leži, a nujno poglejte v svoj način razmišljanja, ki ga bo torkova polna luna še okrepila. Nosite svetle barve, ki vas bodo pomirile ter pazite na prehrano, da si dodatno ne obremenite organizma.
Rak 21. 6. – 22. 7.
Dom, družina, hrana, dom, družina, hrana bo vaša mantra tega obdobja. Nikakor ne boste mogli nehati razmišljati o tem, kako si želite topel in dober dom ter vroče zmenke. Pri zmenkih vas bo podkurila seksualna energija, ki jo boste še posebej občutili v tem obdobju, a boste ponovno prišli na dom in varno zavetje, kjer bi želeli gnezditi z ljubljeno osebo.
Lev 23. 7. – 22. 8.
Iskali in našli boste čisto praktične rešitve, tako za svoj dom, kot za svoje odnose. Počutili se boste odlično, saj boste vse, kar vas je bremenilo, razrešili, sicer samo v mislih, ampak vseeno že samo to, da imate pot naprej, ki vas veseli, vas bo osrečilo. Novica, ki jo boste prejeli, bo samo še potrditev tega, kar ste že dojeli in srečo boste želeli podeliti z vam najbolj bližnjo osebo (ki ni nujno vaš partner).
Devica 23. 8. – 22. 9.
Odpiranje odnosom, ljudem na splošno, kar tako, brez večjega smisla, bo za vas dosežek, vendar vas bodo energije tega tedna prisilile v to. Res je, da boste želeli razčistiti kar precej stvari za nazaj, vendar nič hudega, vsi bodo zadovoljni, saj se nihče ni dobro počutil, ko ste kar tako se obrnili stran in nadaljevali z življenjem, kot da se ni nič zgodilo. Trezno in jasno komunicirajte, ne padajte na stare rane, dovolite, da se vse spremeni.
Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Dobro obdobje, ko boste srečni brez pravega razloga. Ideje in vaša notranja moč ter kreativnost vas bo osrečevala in lahko se boste lotili katerekoli naloge, vse vam bo šlo od rok. Zaljubljeni boste, pa morda še najbolj v življenje. Lahko pa, da boste našli sorodno dušo, ki bo z vami delila tiste norosti, ki jih niste še nikomur pokazali. Ne glede na vse, nadaljujte s stvarmi, ki jih opravljajte in jih naredite najboljše možno.
Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Seksualna energija vas bo v tem tednu preplavila in lahko, da bo to povzročilo srečanj z določeno osebo, ali pa se boste sprostili po dolgem času in skozi rešitve starih stvari ponovno prišli do svoje življenjske energije. Sprostite se in se okrepite v čutenju sebe vedno in povsod. Skozi pretirano delo ste se namreč močno odmaknili od sebe in sedaj se vračate na pravi tir, nazaj v svoje telo in življenje.
Strelec 23. 11. – 21. 12.
Potovanje ali daljše učenje vas čaka. Sicer se boste veselili tega, ampak sočasno vam bo malo padla samozavest, zato boste iskali potrditev v okolju, ki pa ne bo najboljše za vas. Tisti, ki vam bodo stali ob strani, ne bodo namreč razumeli tega, kar počnete, zato se boste počutili se slabše in odločili se boste, da prevzamete odgovornost čisto zase in naredite tako, da bo prav.
Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Ugled se vam bo okrepil, saj boste uspešno dokončali nekatere stvari. Premišljeno in iskreno boste nastopili pred ljudmi in sprejeli vas bodo z odprtim srcem, kar vam bo dalo novega zagona za naslednje korake. Srečni boste, ker vam bo končno uspelo prodreti stekleni zid, ki vas je prej nekako ločeval od ljudi zunaj doma.
Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Poslovno uspešno, a zelo zaposleno obdobje vas čaka. Vztrajnost v tem, da postavite nov način so-delovanja se bo obrestovala in kar naenkrat boste uredili vse tisto, kar vas je čakalo tudi po celo leto. Postali boste cenjeni med svojimi sodelavci in lahko, da vam bodo ponujene nove priložnosti, ki se jim ne boste mogli odreči.
Ribi 19. 2 – 20. 3.
Osvoboditev določenih stvari vas bo prenovila, zato si zagotovite čistilno akcijo še pred polno luno (torek, 12.11.). Tako boste lahko ne samo sprejeli novih energij in podpore, temveč čisto praktično lahko začeli delovati nemoteno in s smislom povsod, kjer se boste rešili navlake. Kreativnost vam bo sledila, tako da ne čakajte na boljše priložnosti, sedaj je čas, da nekaj naredite.