Astro

Tarot tedenska napoved od 3. do 9. novembra

Kristina Strašek
3. 11. 2019, 10.00
Deli članek:

Petica palic, Pravica in Osmica novcev so zgovorne karte ...

dk
tarot

Kariera
Pred vami je vse prej kot enostaven teden na področju poslovanja. Že na samem začetku vam še kako rada predam nasvet: IZBIRAJTE BITKE. To je namreč teden, ki je lahko poln bojev in prestopanja meja. Komu pripadate? Na čigavo stran se postavljate? Morda bi bilo bolje, če bi bili nevtralni in razmišljali s svojo glavo. Naj vas ideje drugih ne zavedejo. Res živite svoje sanje ali nemara ves svoj čas in energijo vlagate v realizacijo sanj nekoga drugega?
Mnogi boste občutili notranje boje. Kaj je prav in kaj ni? Kdo govori resnico? Na vas se lahko usuje plaz kritik in obtožb, na katere pa boste morali znati pravilno reagirati … in kar je še najpomembneje: ob pravem času. Ob sebi boste imeli ljudi, ki vam lahko pomagajo, stopijo v bran, a le za določen čas. Premislite, če je res smiselno vedno napasti nazaj ali bi bilo morda bolje prisluhniti besedam drugega. Včasih je bolje narediti kak korak nazaj, namesto da se po nepotrebnem izpostavljate.

profimedia
delo

To je čas bojev zaradi različnih interesov. Če ste del kolektiva, boste morali znati to razreševati. Naj gredo osebni interesi na stran in se ustvarijo skupni. Delovati morate kot poenoten team, ki dela za nek višji cilj. Če ste brezposelni, karta jasno razkriva, da boste morali pri sebi v tem času jasneje zastaviti tisti glavni cilj. Lahko da vas do njega vodi drugačna pot, kot si mislite – morda preko druge zaposlitve, kot pa jo imate v glavi sedaj.
Ključne besede:
• Razdvojenost,
• boj različnih interesov,
• slaba komunikacija na delovnem mestu,
• pazite, komu zaupate in na realizaciji čigavih ciljev delate
• pazite na čigavi strani ste,
• nesoglasja.

Ljubezen
Stopamo v teden, ki lahko razreši kar nekaj težav ljubezni. Gre za čas, ki je ugoden za razreševanje pravnih postopkov in iskanje pravice, prav tako pa ponudi možnost krepitve partnerskih odnosov.
Pomembno se je zavedati svojih napak iz preteklosti in hkrati razumeti, da življenje žal ni vedno posuto z rožicami. Ni idealnega odnosa, čeprav nam ga v filmih še kako radi prodajajo. Vsak odnos ima svoje lepe in slabe dni, s čimer ni nič narobe. Naučite se drugače reagirati na tiste slabe, predvsem takrat vključiti nekaj več razuma. S tem tednom se obeta nekaj napetih trenutkov, ki bodo potrebovali razsodnost in pravičnost. Nikar ne obsojajte druge strani za napake ali nazadovanje. Priznajte si tudi svoj del in sprejmite nove odločitve za prihodnost. Imate možnost rasti, a ta prinaša svojo mero žrtvovanja. Ste na to pripravljeni? Vedite, vsaka vaša akcija lahko privede tako nagrado kot kazen. Na vas je le, da to sprejmete.
V vaše življenje in predvsem področje ljubezni se s tem tednom vrača harmonija in preprostost. Občutno bolj umirjeni boste, zaradi česar boste znali k stvarem pristopati drugače – veliko bolj razumno, a vseeno z zadostno mero ljubezni. Ne iščite težav iz navade, ampak uživajte v dani spokojnosti.

dk
ljubimca

Samski boste s tem tednom pri sebi našli potrebno ravnovesje, ki vam bo pomagalo stopiti iz cikla ponavljajočih se propadlih zvez in spregledati. Boste ostali zvesti svojim prepričanjem ali le padli v bolj površinsko sfero življenja? Ne sprejemajte oseb zgolj iz strahu pred samoto ali potrebe po pripadnosti.
• tehtanje možnosti
• ugoden čas za razreševanje uradnih/pravnih zadev
• bodite pravični
• naj vas pri odločanju vodi logika
• ne napadajte zaradi slabih izkušenj iz preteklosti
• čas harmonije
Nasvet tedna
Za to, kar želite doseči, boste potrebovali fokus, mentalno disciplino in vztrajnost, vse skupaj pa dodatno podkrepiti s strastjo in domišljijo. Vedite, zakaj delate na določenih sanjah in se bolj jasno zavejte tudi svojih kvalitet, ki vam pri doseganju tega lahko konkretno pomagajo. Vi ste mojstri svojih življenj. Če boste preveč osredotočeni na ideje in mnenja drugih, lahko izničite svoj proces ter na koncu pred sabo gledate izdelek nekoga drugega … s katerim pa se v resnici na koncu ne morete niti pohvaliti. Kot rokodelec v svoj izdelek vloži ves svoj trud, čas, znanje in strast, morate v svojega tudi vi. Vaš izdelek je vaše življenje – naj se sveti.