Napoved

Horoskop za torek, 26. junija

W.Y.
26. 6. 2018, 06.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Nekdo vas trenutno ne razume ali je preprosto preveč zaseden, da bi vam prisluhnil. Vsekakor pa se držite svojih načel in počakajte na trenutek, ko bosta spet na isti valovni dolžini.

BIK- Zaradi raznih opravkov, ki jih boste imeli danes v službi, ne boste imeli časa razmišljati o dobrih in slabih straneh svojega zasebnega življenja, kar vas vodi v dvome.

DVOJČKA-Po eni strani boste kar preveč optimistični, po drugi strani pa boste vsake toliko dvomili in tak dvom vam bo porušil vse, kar ste gradili. Zaupajte vase!

RAK-Kot običajno boste poskrbeli, da boste v središču pozornosti. Na delovnem mestu boste koristni, v dobri formi in to boste tudi s ponosom pokazali. Prevzela vas bo radovednost.

LEV-Zavedli se boste, da ste pred kratkim preveč zapravili, in zdaj končno čakate na priložnost, da se posvetite delu. Le tako boste zadeve spet nekako obrnili v svojo korist. Zapisujte si vse pomembne podatke.

DEVICA-Ne nalagajte si preveč dela, saj se boste drugače izgubili v morju papirjev in obveznosti. Na poklicnem področju se obetajo premiki navzgor in večje zadovoljstvo.

TEHTNICA-V službi boste dosegli, da se bodo sodelavci odrekli zastarelim prepričanjem, s katerimi vztrajno izgubljajo na konkurenčnem trgu. Ponudili boste nove in sveže ideje, ki jim bodo nadrejeni naklonjeni.

ŠKORPIJON-Središče sveta ste vi, zato nikar ne dovolite, da bi vas kdo obremenjeval. Morda se boste komu zamerili, a ob koncu dneva boste prav gotovo prisluhnili svojemu notranjemu glasu.

STRELEC-Preveč čakate na nekoga, ki v pravzaprav ne razume vaših želja. Vaša težava je le v preveliki gostobesednosti, ki se velikokrat zbudi v nepravem trenutku, zato ostanite previdni.

KOZOROG-Danes se boste morali poglabljati v delo, saj vas bodo energije močnih planetov v to dobesedno prisilile. Ne boste mogli napredovati po bližnjici in navsezadnje boste ugotovili, da vam to prav odgovarja.

VODNAR-V delovnem okolju lahko pride do zelo resnih prepirov in ne bo vam lahko. Najbolje bi bilo, da se umaknete in čim manj komunicirate s tistimi sodelavci, ki vam bodo metali polena pod noge.

RIBI-Preveč se prepuščate čustvom, namesto da bi odgovorili odločneje in se borili. Ne morete napredovati vse dotlej, dokler ste pristranski in nimate dovolj posluha.