Astro

Takoj, ko jo nadenemo, zazna naše težave ...

T.P.
25. 6. 2018, 16.54
Posodobljeno: 27. 6. 2018, 22.00
Deli članek:

Za čakra zapestnice velja, da imajo posebno moč, v Indiji pa jih uporabljajo že stoletja.

Čakra zapestnica slovi po tem, da tistemu, ki jo nosi, pomaga uravnotežiti energijo sedmih čaker in okrepiti vitalnost, zdravje ter nadzor nad energijo. Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije vsaka kroglica na zapestnici pomaga usmerjati energijo prek čaker in omogoča, da se sami odločimo, katero čakro želimo okrepiti ali se nanjo osredotočiti.  

PS
Usklajene čakre so pomembne za živahno in srečno

Čakre so energetski centri v našem telesu. Beseda čakra v sanskrtu pomeni kolo, krog. Imamo sedem glavnih čaker, energetskih centrov, ki so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in mentalnih aspektov.

Čakra zapestnica še zdaleč ni samo lep kos nakita.

Učinki  zapestnice z lava kamni in 7 čakrami

Čakra zapestnica je sestavljena iz kamnov, ki predstavljajo določeno čakro in planet, ter iz lava kamnov, ki jih odlikuje kombinacija ognja in zemlje, pomagajo pa pri odpravljanju težav, povezanih s pomanjkanjem energije in upadanjem telesne vitalnosti, z duhovno otopelostjo, apatijo. Ko začnemo nositi to zapestnico, se pri nas začnejo dogajati opazne spremembe:

- Vsaki kamen na svoj način deluje na človeka, odpravlja določene bolezni in napetosti v umu ter duši, zato se kmalu počutimo bolj celovite, izpolnjene. Stabilizira se naše čustveno stanje in v sebi začutimo blagodejen mir. Na ta način lažje premagujemo težave, s katerimi se srečujemo.

- Zapestnica prečiščuje človeka in njegov osebni prostor. Kot sesalec posesa naše negativne misli ter občutke, ki nam razjedajo notranjost, ter odganja škodljive vplive okolice, s katerimi se soočamo. Odvrača negativno energijo, ki izčrpava našo pozitivno vitalnost. Prečisti človekove misli in ga ponovno 'spravi' v življenje, napolni s svežo energijo, navdušenjem, veseljem.

- Vsakemu, ki stremi k razsvetljenju, kamni na zapestnici pomagajo pri duhovni rasti in krepitvi duhovne vitalnosti. Podpre nas, da lahko premikamo meje in se približamo bolj širokemu pogledu na življenje. Učinkovito pomaga pri meditaciji ter človeka popelje do najvišjih energij svetlobe in ljubezni.

Zapestnica z lava kamni in 7 čakrami pomaga točno na tistem področju, kjer imamo težave. Sama jih zazna takoj, ko si jo nadenemo na roko.

Če se v času nošenja zapestnice večkrat osredotočimo na svoje življenjske cilje, bo njen učinek še večji. Predstavljajte si, kako vsak kamen oddaja svoje pozitivne vibracije, in v vašem telesu se bo kaj kmalu ponovno vzpostavila harmonija.  

S čakra zapestnico naše čakre začnejo delovati uravnoteženo, kar pomeni, da se naša življenjska pot na vseh področjih spremeni na bolje, v sebi začutimo lahkotnost, zadovoljstvo in mir. Vse, kar moramo storiti, je, da zapestnico redno nosimo in jo čim manjkrat snamemo. Nosi jo lahko vsak, ne glede na spol, starost, izobrazbo. Deluje tako, da najprej uravnoteži pretok energije skozi čakre, s tem pa pozitivno vpliva na celo telo. Usklajene čakre so pomembne za živahno in srečno življenje.

Čakra zapestnica vodi k boljšemu zdravju, bolj mladostnemu počutju in videzu ter doseganju večjih uspehov na vseh področjih – tako osebnih (ljubezenskih, zdravstvenih, družinskih …) kot poslovnih in finančnih. Bi jo imeli?   Od nje vas loči le tale KLIK.

PS
S čakra zapestnico se začne proces harmonizacije celotnega vašega telesa.