Astro

Astro nasveti: 25.6. do 1.7. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
25. 6. 2018, 10.24
Posodobljeno: 25. 6. 2018, 10.40
Deli članek:

Pred nami je teden odličnih priložnosti. Jih boste izkoristili?

PS

Ponedeljek, 25.6.

Na dan državnosti pride luna v strelca že zgodaj zjutraj. Vzdušje bo zato sproščeno in optimistično.

Torek , 26.6.

Mars postane retrograden do 28.8. in zato se obeta prebojno poletje, kjer boste ugotovili, koliko volje in moči imate, ko se usmerite vase. Izkoristite ta čas za dobre rezultate na treningih ali oblikovanju postave, saj bo učinek dela večji kot sicer. Če Marsove energije ne boste zaposlili, vam lahko prinaša težave, prepire in stres z okoljem. Danes popoldne in jutri sta močno povezana Sonce v raku in Saturn v kozorogu, kar bo razjasnilo marsikatero stvar vaše osebnosti in možnosti karmičnih prebojev so v tem času veliki.

Sreda, 27.6.

Popoln dan za osvobajanje vaših preteklih energij in zaščit, ki vam povzročajo težave in vas delajo nevidne. Povezava Sonce in Saturna vas še vedno vabi, da pridete iz svoje (zlate) kletke in se osvobodite in pokažete. Popoldne  preide Luna v kozoroga in okrepi vašo delovno energijo. Večer ne bo romatičen, boste pa učinkoviti v vsem, kar boste počeli, predvsem pa se pripravite na jutrišnjo polno luno in prečistite dom in napravite obred za blagostanje ob polni luni.

Četrtek, 28.6.

Energijsko močan dan se začne že zjutraj na polno s povezavo Lune in Saturna in čez dobro uro se dovrši polna luna v kozorogu. Idealni dan za materializacijo osebnih in poslovnih ciljev, današnje želje imajo večjo podoporo, saj so energije s pomočjo Saturna čiste in hitre in prizemljitev poteka sproščeno in trajno. Seveda s tem pride tudi odgovornost in če se je izogibate, potem bodo težave z materializacijo. Razmislite.

Petek, 29.6.

Merkur zjutraj preide v leva in prične se obdobje iskanja dobrih služb in osebnega komuniciranja. Merkur vam bo v tem obdobju podprl svobodno komuniciranje in dogovorili se boste za številne masaže, delovne terapije in vse, kar si želite narediti za izboljšanje svojega videza. Luna in Pluton bosta povezana, kar bo danes okrepilo strast. Torej današnji petek ni najboljši za delo, privoščite si dopust.

Sobota, 30.6.

Luna preide v vodnarja in vzdušje bo sproščeno, a sočasno se bosta povezala Mekur v Levu in Uran v biku, kar vam bo dalo obilo idej in komnikacija bo tekla po vseh nivojih, tudi telepatskih. Danes se izogibajte osebnih objav na vseh socialnih omrežjih, saj ne bodo sprejete tako, kot ste predvidevali in imajo lahko večje posledice.

Nedelja, 1.7.

Danes boste imeli več volje in uspehe pri nekaterih osebnih dosežkih. Sonce in Mars bosta povezana in lahko, da se boste odločili pomembne stvari za svoje osebno življenje. Ne sprejemajte pa odločitev iz trme ali slabe volje, saj so lahko posledice večje, kot boste pričakovali. Uporabite energijo raje za fizično gibanje in izlete kot za prepire in pregovarjanje.