Nebeškoskop

Navodila iz nebes

snč
5. 9. 2017, 20.40
Deli članek:

Baterije po dopustu imamo napolnjene, to obdobje pa nas zdaj nagovarja, da pridobljeno energijo usmerimo v svoje želje, sanje in kreativnost.

Profimedia
Dragi škorpijoni, včasih morate reči zbogom, da bi prejeli nov pozdrav življenja.

Obstajajo pa določena vodila Nebes, ki nam pri tem pomagajo, nam dajo spodbudo, smernice, lepo besedo, da vemo, da zmoremo …

V ateljeju Potovanje duše so prek sporočilnih nebeških kart prisluhnili sporočilom, ki jih imajo za vsako nebesno znamenje posebej.

Kaj imajo torej Nebesa sporočiti za mesec, v katerem nastajajo nove kreativne možnosti ter tudi priložnosti osebnostne in duhovne rasti.

Kozorog – cekinčki

Nadangel Ariel prinaša obilje in denar. Ko vas skrbi, ali boste finančno zmogli ali pa potrebujete sredstva za uresničenje projekta ali cilja, jo pokličite in prosite, da vam pomaga pri zagotavljanju financ. Potem pa ji zaupajte in poskušajte čim manj skrbeti. Ariel bo poskrbela, da boste prišli do obilja, za katerega ste prosili.

Vodnar – novi začetki

Nebesa so slišala vaš klic duše po spremembi. Pred vami so novi začetki, kot so poroka, selitev v nov dom, menjava poklicne poti in druge velike spremembe, ki naznanjajo nov cikel, poln zagona in sveže energije. Poskusite nekaj novega.

Ribi – odpuščanje

Dragi raki, če boste imeli jeseni občutek ljubljenosti, boste imeli vse.

Ničesar ni za odpustiti, ko enkrat nastopi višnje stanje zavesti. Odpustite na Zemlji. Odpustite tistim v Nebesih kot tudi tistim na Zemlji. Tisti, ki vas prizadenejo, so vaši največji učitelji. Odpuščanje osvobaja. Ko boste odpustili, se bodo številne ovire razblinile in vaše življenje bo zacvetelo. 

Oven – prava pot

Vaši angeli ali ljubljena oseba v Nebesih vam sporoča, da ste na pravi pot ne glede na to, kako se zdi. Ostanite na tej začrtani poti in se od nje ne oddaljujte zaradi strahu ali mnenja drugi ljudi. Vlivajo vam pogum in vas vodijo po tej poti. Poslušajte le svoje srce. 

Bik – skrb za telo

Nebesa vam sporočajo, da ne pozabite nase. Pijte dovolj vode, se ustrezno prehranjujte, telovadite. Privoščite si hobije in stvari, ki vas veselijo. Pojdite v naravo, povežite se z zemljo in se nadihajte svežega zraka.

Dvojčka – zakaj

Ne mučite se več z vprašanjem »zakaj« v življenju. Ne iščite smisla, ki ga je trenutno težko razumeti. Nebesa vam lahko samo z ljubeznijo povedo, da ima vsaka stvar svoj smisel in da naključja ne obstajajo. Ne sprašujte se, ali bi lahko bilo kaj bolje. Našli boste svoj smisel ob pravem času.  

Rak – ljubezen

Angeli ljubezni vam stojijo ob strani ter zdravijo vaše odnose v družini, partnerstvu in prijateljstvu. Negujejo vaš odnos s sorodno dušo. Ko jih potrebujete za ljubečo komunikacijo ali razrešitev sporov, jih pokličite. Ob strani vam stoji tudi nadangel Kamuel. 

Lev – knjige

Berite duhovno literaturo, ki vam bo pomagala ozdraviti srce in odpreti nov pogled na življenje. Knjige so zdaj pomembne za vašo duhovno rast, nato pa boste morda ravni vi poklicani, da stopite v službo Nebes in služite svetu prek pisane besede. 

Devica – raziskovanje 

Obstaja več načinov, kako lahko izpolnite svoje začrtane cilje. Bodite raziskovalec in nebesa vam bomo poslala vodstvo, kako lahko izpolnite tisto, kar si želite. Več poti je pravih, zato se ne bojte, da bi zašli, saj vam Nebesa pošiljajo signale, da boste ostali na pravi poti. 

Tehtnica – pozitivne misli in okolje  

Nebesa vam sporočajo, da lahko svoje življenje otežite z negativnim razmišljanjem in pričakovanjem slabega. Tudi v najtežjih trenutkih ohranite vero ter kreirajte pozitivne misli in pozitivni rezultati bodo lažje sledili. Nadzorujte misli. Obdajte se s pozitivnimi ljudmi in okoliščinami. 

Škorpijon – čas za slovo

Prišel je čas, ko vam Nebesa polagajo na srce, da morate opustiti staro, da bi lahko sprejeli novo. Kar čutite, da vas ovira, mora oditi. Ne oklepajte se starih stvari in energij, ki vam ne služijo več. Razumejo, da spremembe niso preproste, a zdaj so za vas več kot potrebne. Prosite nadangela Mihaela, da prereže vse eterične vezi.

Strelec – cilji

Postavite si cilje za svoje življenje in nadaljujte svojo pot. Imate še veliko opravkov na Zemlji. Postavite si prioritete. Nebesa vam bodo prinesla notranjo modrost, ki jo brez pomisleka upoštevajte. Nadangel Haniel vas vodi skozi intuicijo.

(snč, foto: Profimedia)

***Templejt B11, brez elementov, je ful teksta Nalepka: September je čas za uresničevanje želja Poudarek Dragi raki, če boste imeli jeseni občutek ljubljenosti, boste imeli vse. Fotka: Dragi škorpijoni, včasih morate reči zbogom, da bi prejeli nov pozdrav življenja. Pri strani Tehtnice, naravnajte se na pozitivno in vse vam bo cvetelo.***