Horoskop

Horoskop za nedeljo, 3. septembra

W.Y.
3. 9. 2017, 06.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Današnji dan prinaša samozavest in notranjo moč. Če ste nesigurni vase, potem bodite preudarni v komunikaciji. Dan bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na preteklost.

BIK - Danes boste imeli dobrega pomočnika na vaši poti, zato vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre odločitve.

DVOJČKA - Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost vajinemu napredku.

RAK - Danes boste imeli priložnosti sklepati nova poznanstva in navezovati stike z novimi prijatelji Prav to bo za marsikoga med vami balzam za dušo in preganjanje dolgčasa.

LEV - Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost vam ne bo prinašala nobene zmage. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in naredili korak naprej.

DEVICA - Zmedeni ste, zato vam bo to nekdo tudi povedal, kar vam ne bo všeč. Sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj všeč.

TEHTNICA - Romantični izzivi bodo zaščitni znak današnjega dne. Odprti za nova spoznanja, se odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili srečo.

ŠKORPIJON - Vse, kar se bo dogajalo, bo prineslo mir in blagoslov v vaš dom in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa, pa vas nihče noče slišati.

STRELEC - Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, povezane z domom. Utrujeni si boste želeli počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, kar vas bo vznemirilo.

KOZOROG - Danes boste dvignili glavo in tako doživeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar se počasi tudi daleč pride.

VODNAR - Izjemno ustvarjalno boste zastavili svoj načrt, vendar ne boste mogli mimo višje sile, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, si vzemite trenutek za razmislek.

RIBI - Pred vami je dan uživanja, veselja, ljubezni in sreče. Veselite se in z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas popeljale v zadovoljstvo.