Napoved

Tedenski horoskop: Sončev mrk prinaša težave

W.Y.
20. 8. 2017, 14.55
Posodobljeno: 20. 8. 2017, 15.38
Deli članek:

V tednu pred vami boste v prvih dneh deležni številnih neljubih situacij, ki jih s ponedeljkom prinaša Sončev mrk.

Reuters
Pojavi se lahko nezadovoljstvo, ki ga bo spremljala trma in nervoza.

Pojavi se lahko nezadovoljstvo, ki ga bo spremljala trma in nervoza. Lahko se vam zgodi, da obtičite v starih vzorcih, popolnoma brez moči, vendar se ne obremenjujte preveč, saj vas bo Sonce, ki v torek pride v znamenje device obdarilo z voljo, vztrajnostjo in natančnostjo. V petek se bo Saturn začel gibati v direktni smeri, kar prinaša več stabilnosti in manj zapletov na osebnem področju. Venera v raku bo poskrbela za nežnost in romantiko, vendar po drugi strani prinaša tudi nekaj občutljivosti. Najboljše boste v tem tednu shajali levi, raki in biki. Nekaj težav in nesporazumov pa se obeta dvojčkom, ribam in tehtnicam.

OVEN
Prva polovica tedna bo z vplivom lune v devici namenjena ukvarjanju s samim sabo in razčiščevanju določenih odnosov, ki vas bremenijo že nekaj časa. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti, in se jih držali kot je potrebno. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj spodbude in gibanja.

BIK
Zamisli, ki bodo sredi tedna prihajale iz ust nekoga bodo tako obetajoče, vendar pa na žalost skrivajo nerealne poglede. Od četrtka dalje boste z vplivom lune v tehtnici še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka in komu verjamete. Še posebej, če se vse skupaj tiče finančnega področja, je vaša previdnost tokrat nujno potrebna. 

DVOJČKA
Prihaja pravi čas, da se odpravite na pot ali izlet, saj ste ves čas v gibanju in pod stresom. V ljubezenskih odnosih nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in si izboriti tisto, kar smatrate, da vam pripada. Poslovne in finančne zadeve bodo zelo vznemirljive.

RAK
Določene nepravilnosti ali nerazumevanje z drugimi ponovno načenjajo vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ostalo pa lahko počaka. Od četrtka dalje bo z vplivom lune v tehtnici vse jasneje in lažje vam bo odločiti se, na katero stran naj bi se obrnili. Odločitve bodo najbolj modre v nedeljo.

LEV
Na poslovnem področju vam bodo dodelili zoprno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila. Ta izkušnja vas lahko spremeni, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se partnerju in mu začnite bolj zaupati, saj vajino razmerje ni v najboljših energijah. 

DEVICA
V tem tednu se boste poglabljali vase in v ljudi v svoji bližini. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji, saj se vam bo tokrat obrestovalo. V vaše življenje bodo konec tedna prišli ljudje, ki vas bodo razvedrili. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu in pod stresom, ki občutno krade vašo motivacijo in energijo.

TEHTNICA
Ne znajdete se, če boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se zadnje čase ne ujemate. Vse se lahko reši, pomembno bo le, da se v četrtek, ko bo luna v vašem znamenju ponovno zbudite in storite več za svoje telo. Ljubezen bo umirjena, saj boste končno začeli verjeti in zaupati, kar bo glavni steber odnosa.

ŠKORPIJON
Pred vami je dinamičen teden, ki vam prinaša priložnosti na področju dela. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje imetje. Zavedati se boste začeli, da lahko po majhnih korakih daleč priplezate. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko, raje se boste pogovarjali o napredku.

STRELEC
Še nekaj časa boste lahko povsem mirni, saj se bodo zadeve razpletale bolj spontano, in ostane vam le, da uredite manjše podrobnosti. Počasi se povežite še z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga pri reševanju določene situacije. Nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale zasebne zadeve, raje ostanite stabilni.

KOZOROG
Zvezde bodo na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše denarno stanje, ki bo v prvih dneh kljub obremenilnemu vplivu bolj pozitivno. Na področju ljubezni počasi prehajate v obdobje, ko se bo potrebno odločiti, kako naprej, vendar vam določene zadeve še niso najbolj jasne, zato boste potrebovali dodatno razlago in čas za razmislek.

VODNAR
Na osebnem področju ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot s svojimi dejanji. Na vsako vprašanje boste direktno odgovorili, ne da bi slepomišili, saj boste kratki in jedrnati. Do znanca boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ravno ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru počasi odpustite in pojdite dalje, saj vas čaka veliko zanimivega.   

RIBI
Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se od četrtka dalje, ko se luna pomakne v tehtnico prepustite in uživajte v drobnih malenkostih. S športom si boste ponovno povrnili energijo, ki jo izgubljate v povezavi z zahtevnimi nalogami, ki se vam kopičijo. V nedeljo vas bo zamikalo druženje z nekom, povezanim s preteklostjo.