Napoved

Horoskop za nedeljo, 20. avgusta

W.Y.
20. 8. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Videvanje z nekom vas lahko spravi v resne težave, če še niste razčistili s seboj, kaj si želite. Ljubezenske zvezde vam povzročajo zmedo. Prijatelju boste odgovorili na pravi način.

BIK - Ljubezenski dogodki vam ogrevajo srce in vračajo upanje. Lahko se otresete še zadnjih pomislekov ali zadržanosti. Ukvarjajte se z nečim, kar vam omogoča več svobode.

DVOJČKA - Nekdo se vam izogiba, ker sluti, da ga ne razumete. Razmišljate o načinu, kako bi lahko stvari zgladili. Ne zastavite si ničesar, kar bi bilo preveč težko.

RAK - V družini bo preveč besed in kritiziranja ter malo dejanj. Vsekakor pazite, kaj in kdaj boste povedali, čeprav ste prepričani o svojem prav. Najti bo treba drugačne besede.

LEV - Vezanim se obeta dokaj prijeten večer, z vsaj enim srečanjem ali druženjem, kjer boste zasijali v vsej svoji lepoti. Na dobri poti ste in počasi se prebuja vaš neuničljivi optimizem.

DEVICA - Tokrat boste manj zahtevni, kar je vsekakor dobro, saj vam v takih trenutkih, ko niste več pod pritiskom, vse gre veliko bolje od rok. Nekdo vam bo povedal zadevo, ki vam bo všeč.

TEHTNICA - V zadnjem hipu boste odpovedali srečanje ali potovanje, na katero niste pripravljeni. Danes preprosto ne prenesete pravil ali omejitev. V ljubezni se znova prebujajo vaši dvomi.

ŠKORPIJON - Neko družabno srečanje se bo izteklo bolje, kot ste predvidevali. Vzemite si več časa za konjičke, za sprehode. Ugajalo vam bo vzdušje v športnem ali rekreativnem centru.

STRELEC - Pri prejemu nekega pomembnega sporočila boste dolgo razmišljali, odgovor pa je lahko le eden. Za zdaj pa očitno ne morete imeti zadnje besede. Preložite družabno srečanje.

KOZOROG - Ne bo nikakršnih težav, če se boste pravočasno odločili le za eno ponujeno priložnost. Vidite prednosti obeh, toda vsega vendarle ne morete imeti.

VODNAR - Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste povsem nori na spolnost. Med vama s partnerjem bo posebna vez. Že dopoldne lahko pričakujete ogromno eksperimentiranja.

RIBI- Vprašajte se, kam vas resnično vleče vaše srce. Preložite pogovor, na katerega niste pripravljeni, ali pa se vsaj potrudite, da ne bo stekel zunaj načrtovanih tem.