Napoved

Horoskop za ponedeljek, 14. avgusta

W.Y.
14. 8. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Če se ne želite dokončno obvezati, ne podpisujte ničesar, ampak za začetek sklenite ustni dogovor, ki ga boste uresničili kasneje. Poskušajte ravnati racionalno.

BIK - Dan, ki je pred vami bo bolj nihajočega počutja. Poskusite se stabilizirati že v jutranjih urah, da ne boste v določenih situacijah preveč burno odreagirali.

DVOJČKA - Nekemu sestanku se ne morete izogniti, čeprav bi radi storili vse, samo da vam ne bo treba iskati novih rešitev. Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste napeti, zlasti v večernih urah.

RAK - Radi prirejate presenečenja, tokrat vseeno pazite na denar in dokumente, da se ni bi zmotili. Še vedno ste spremenljivega počutja, naenkrat boste evforični, posebno ob nakupovanju.

LEV - Uživali boste v dnevu, ki prinaša veliko zanimivega. Ne sodite ga po napetih trenutkih, ampak po srečnejših, ki jim bodo kmalu sledili. Povabite simpatijo na zmenek.

DEVICA - Nikakor se ne morete sprostiti, zato ste morda celo pregrobi s tistimi, ki želijo le izvedeti, kaj se pravzaprav dogaja. Pri pravnih poslih se držite že dejstev in dokazov črno na belem.

TEHTNICA - Preveč ste se razvadili, pri marsičem ste upoštevali le svoje želje. Zdaj pa se morate prilagoditi. Pazite, kako boste povedali neprijetne stvari, posebno če vse skupaj zadeva tudi ljubljeno osebo.

ŠKORPIJON - Čeprav se vam z ljubezenskimi težavami ne bo ljubilo ukvarjati, si boste nekoliko časa zanje vendarle morali vzeti, sploh če bo z njimi povezan tudi denar.

STRELEC - Soočili se boste s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti zaradi vaše nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo prijateljev ali družinskih članov.

KOZOROG - Preveč si ženete k srcu nekaj, kar v resnici ni odločilno. Vsekakor pa se želite izogniti kakršnim koli morebitnim napakam, čeprav bi se vse skupaj rešilo hitreje z več spontanosti.

VODNAR - Po nekem pogovoru boste končno vedeli, kaj storiti. Na vsak očitek boste pripravljeni odgovoriti tako, kot se spodobi. To je edini mogoč način, čeprav morda temeljit.

RIBI - Če vas preganjajo nedokončane poslovne obveznosti boste trdno prijeli za delo. Sedaj je čas, da se potrudite in nadoknadite zamujeno. Izplačalo se vam bo.