Napoved

Horoskop za torek, 15. avgusta

W.Y.
15. 8. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj prinaša teden?

OVEN - Danes boste veseli osebnega napredka, saj bodo že od jutra zvonili telefoni in se vrstili zanimivi pogovori. Praznik boste preživeli v več kot odlični družbi ljudi, ki razmišljajo podobno.

BIK - Kar prekipevate od energije. Imate veliko priložnosti in stežka se boste odločili le za eno. To velja tudi za večje nakupe ali organizacijo družabnega srečanja, povezana s praznikom.

DVOJČKA - Preprosto boste imeli občutek, da ste nepremagljivi. V domačem okolju boste delovali suvereno in brez večjih napak. Prijatelji bodo opazili vašo prizadevnost in trud.

RAK - Določene izkušnje ste že prestali, ogromno pa vas jih še čaka. Na opravljeno ste lahko ponosni, vendar naj vas trenutni uspeh ne prevzame preveč, saj sledi konkretna odločitev.

LEV - Prijetno bo, posebno v komunikaciji s starejšimi družinskimi člani. Tokrat bo drugače, tudi glede zadev, kjer so vam metali polena pod noge. Tudi na izletu ste lahko srečni.

DEVICA - Že dopoldne se boste stežka osredotočil na kar koli, kar ni povezano z ljubezenskimi novostmi. Obeta se vam zanimiv razplet, čeprav drugačen od pričakovanega.

TEHTNICA - Ker se zanašate predvsem na logiko, vas tuji izbruhi čustev ali nezanesljivost vedno znova spravijo iz tira. Zaščitite svoje zamisli, predstavite prave argumente.

ŠKORPIJON - Nekaj preprosto ne gre in ne gre, morda tudi zato, ker ste se preveč navezali na eno rešitev, medtem ko jih je v resnici veliko. Preveč ste vajeni imeti svobodo.

STRELEC - Prijalo vam bo laskanje, saj ste zadnje čase precej pogrešali nežnosti. Z ljubljeno osebo se boste v popoldanskih urah podali v raziskovanje in globok pogovor.

KOZOROG - Pazite na zdravje, saj ste sicer vajeni številnih naporov, toda nikar ne bi smeli pretiravati, sicer boste precej utrujeni. Družinski dan bo sproščen, obarvan z razigranostjo.

VODNAR - Če boste danes preko dneva večkrat občutili žalost, naj vas nikar ne skrbi. Skušajte slabo voljo pregnati s stvarmi, ki vam naslikajo nasmeh na obraz. Če boste dovolj vztrajni, vam bo uspelo.

RIBI - Danes si lahko privoščite to, da se dober del dneva ukvarjate le z zadevami, ki so vam všeč. Ugajajo vam premiki, potovanja. Fizično ste močnejši, pri športu pa uspešni.