Clemens

FOTO: Obiskal je češko in slovaško prestolnico

Teja Pelko
15. 8. 2017, 06.40
Deli članek:

Glasbenik ima zelo delovno poletje, tako da dopust preživlja po delčkih.

osebni arhiv
Clemens je letos na morju preživel le nekaj vikendov, sicer pa to poletje zelo veliko potuje. Clemens obožuje Prago.

V nasprotju s številnimi Slovenci, ki ta čas ta preživljajo na plažah s knjigo in pijačo v rokah, se je Clemens letos odločil za aktivnejši oddih.

NI SAMO GLASBENIK
Clemens je več kot deset let treniral badminton, ukvarjal se je tudi z dramsko igro. Zelo dobro pa se znajde tudi v kuhinji, kar je dokazal tudi v zadnji sezoni oddaje MasterChef Slovenija.

Med drugim je bil v Benetkah, nedavno pa se je vrnil s popotovanja po Pragi in Bratislavi. »Prago sem že večkrat obiskal tako z družino kot dekletom in se je še kar ne morem naveličati. Všeč mi je sama energija mesta, tako centra kot okolice gradu, kjer so čudoviti parki in znamenitosti. Vsakič najdem kaj novega, česar še nisem videl, tako da je mesto polno presenečenj. Prav tako pa je zelo zanimivo in raznoliko nočno življenje, vse od nočnih klubov, od katerih morate obiskati Karlovy Lazne, ki je klub s kar petimi nadstropji, do tradicionlanih čeških restavracij in barov. Nujna sta češki golaž in pivo! Letos sem pokusil tudi tradicionalno slaščico trdlo v kombinaciji s sladoledom. Pokusite, ne bo vam žal!« zatrjuje glasbenik, ki se je tokrat po češki prestolnici potepal štiri dni, nato pa ga je pot zanesla tudi v Slovaško. 

Clemens jeseni svojim oboževalcem obljublja veliko nove glasbe, nastopov pa tudi številna presenečenja. »Čaka me najzanimivejša jesen do zdaj, tako da spremljajte dogajanje na mojih družbenih omrežjih. Ne bo vam žal!« obljublja glasbenik.