Ena žlahtna štorija

Pričakujte nove obraze in velike preobrate

Teja Pelko
5. 9. 2017, 20.30
Deli članek:

V družbi ekipe in oboževalcev smo si v Kinu Bežigrad ogledali premiero prvega dela nove sezone Ene žlahtne štorije.

Marko Vavpotič / M24.si
Jasmina Bejtovič, Žan Papič, Klara Kuk, Dominik Vodopivec in Klavdija Žele

Šesta sezona prinaša nekaj novih obrazov in nove zaplete, podaja pa se tudi v preteklost.

V prvem delu v Štorije pride mlada fotografinja Laura (Lea Mihevc), ki tam išče svojega očeta, hkrati se pojavijo govorice, da želi neznani bogataš kupiti vilo Vipolže. Vaščani so prepričani, da je Laura povezana s skrivnostnim nakupom, v iskanju korenin pa so ustvarjalci gledalce popeljali tudi v leto 1985 ter med drugimi pokazali mladega Berta (Matevž Biber), Bonifacija (Dominik Vodopivec) in gostilničarja Marka (Žan Papič).

Planet tv
Stane Tomazin

Šesta sezona serije Ena žlahtna štorija s podnaslovom Mlade ljubezni prinaša vrsto novih obrazov in nove zaplete.

Nad videnim so bili navdušeni tako oboževalci kot igralci. Marija (Maja Blagovič) je razkrila, da gledalci v novi sezoni lahko pričakujejo velike preobrate. »Marija pade z lestve in se zaradi tega popolnoma spremeni. Mislim, da bo zelo zabavno. Imamo veliko novih mladih igralcev, s katerimi smo se odlično ujeli. Na snemanju se zelo zabavamo. Imamo tudi nove scenariste, ki so super. Ob branju se pogosto iskreno nasmejim, tako da je to že dober znak. Je pa treba biti pri spremembah zelo pazljiv. Treba je nadgraditi zgodbo. Mislim, da smo jo zelo uspešno in da bo serija še naprej zelo dobro gledana. Seveda mi je žal za vse tiste, ki jih ni več, ker sem se navezala na njih, a to je tudi dokaz, da gre Štorija lahko naprej. Zelo pomembno pa se mi zdi, da sva z mojim župnikom Milanom Vodopivcem še vedno par ter da so ostali Berto (Janez Starina), Maja (Medea Novak) in Anica (Vesna Pernarčič) ..., da se je družina vseeno v veliki meri ohranila,« je povedala igralka.

Planet tv
Vesna Pernarčič, Milan Vodopivec in Maja Blagovič

»Vsi smo se spraševali, kam lahko odpeljejo zgodbo. Zdi se mi, da so jo odpeljali v zelo dobro smer. Sploh ti spomini in prepletanje s preteklostjo. Vsakdo ima namreč nekaj v življenju, kar ga v prihodnosti lovi. In to je super,« je dejal novi obraz v seriji, Žan Papič, ki upodablja mladega gostilničarja Marka (Franko Korošec). Nasvete za igro je poleg ogleda prejšnjih serij dobil kar od igralca, saj se zelo dobro poznata, skupaj igrata tudi v predstavi Buh pomagej. Na snemanju je voditelj in komik zelo užival, še posebej se je zabaval na račun svojih brkov, saj so ga zelo spominjali na lik igralcev iz nemških filmov.